Fotbal intern

Rednic transferă un jucător de la Boloni! Cum va mări salariile la Dinamo

23.12.2018 | 22:26
Rednic transferă un jucător de la Boloni. Antrenorul lui Dinamo e în Belgia

Mircea Rednic e hotărât să schimbe radical situaţia de la Dinamo şi este pe punctul de să transfere în această iarnă un jucător de la Loţi Boloni, adică de la Royal Antwerp. Mircea Rednic a declarat acest lucru pentru ProSport.

Antrenorul lui Dinamo a declarat că se află în Belgia, a doua sa casă după România, unde a asistat la meciul echipei pe care a pregătit-o în sezoanele anterioare, Mouscron, câştigat cu 3-1 în faţa lui Anderlecht, dar şi la eşecul usturăror suferit de Antwerp pe terenul lui Club Brugge, cu scorul de 5-1.

Rednic transferă un jucător de la Boloni, dar vrea să aducă şi de la Anderlecht şi de la Club Brugge

Rednic va negocia cu Antwerp aducerea unui jucător, dar are aceleaşi intenţii să facă şi cu oficialii de la Anderlecht şi Club Brugge, pentru a stabili ce jucători de la aceste cluburi de top pot pleca încă din această iarnă.

Puriul spune că din punctul său de vedere străinii trebuie să facă diferenţa la echipele din România. Este însă vorba de calitatea lor, nu de cantitate. „Timpul e scurt, până pe 8 ianuarie trebuie să avem lotul definitivat. Sau, în fine, să fie aproape toată lumea venită. Am de gând să fac schimbări. Domnule, eu am jucat în Belgia, ştiu despre ce vorbesc: de la străini se aşteaptă să facă diferenţa! Asta trebuie să aşteptăm şi noi în România.

Puriul promite şi eliminarea dezechilibrelor salariale din lot

Nu să fie încă unii care să iasă la număr, uneori chiar mai slabi decât ce avem noi prin ţară. Când aduci un jucător din afară, acela trebuie să fie determinant!“, şi-a vărsat Rednic oful. „Asta vreau şi eu să aduc. Veţi vedea despre ce e vorba, nu vreau să spun foarte multe acum. Discutăm cu Anderlecht şi FC Bruges, echipe care vor să lase nişte jucători să plece”.

Rednic transferă un jucător de la Boloni. Între cei doi există o strânsă prietenie din perioada când jucau la naţională. În imagine Loţi Boloni
Rednic transferă un jucător de la Boloni. Între cei doi există o strânsă prietenie

Rednic nu a uitat să aducă în discuţie şi un alt aspect important şi anume mărirea salariilor jucătorilor români tineri, pentru eliminarea dezechilibrelor salariale din lot.  „Vom elimina dezechilibrele, veţi vedea. Unora dintre jucătorii români, mai ales celor tineri, le vom mări salariile. Iar străinii vor trebui să fie foarte buni şi să aducă plusvaloare. M-am săturat eu de umilinţele şi înfrângerile astea, dar suporterii! Domnule, dacă n-aveai buget, nu zicea nimeni nimic! Dar buget a fost! Nu se poate aşa ceva!“

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri