Hotnews

Reduceri pentru românii care au luat credite în franci de la Volksbank

Banca Transilvania, care a cumpărat Volksbank, a anunţat că va oferi o reducere de 22,5% la conversia creditelor din franci în lei sau euro, a anunţat astăzi banca. Potrivit anunţului făcut...
07.04.2015 | 16:07
Reduceri pentru românii care au luat credite în franci de la Volksbank
ADVERTISEMENT

Banca Transilvania, care a cumpărat Volksbank, a anunţat că va oferi o reducere de 22,5% la conversia creditelor din franci în lei sau euro, a anunţat astăzi banca. Potrivit anunţului făcut de Banca Transilvania, aproximativ 18.300 de clienţi cu credite în franci vor putea să-şi transfome împrumuturile în lei sau în euro, începând cu data de 4 mai.

Astfel, clienţii vor putea beneficia de o reducere de 22,5% a soldului împrumutului. La această reducere se va adăuga o alta, egală cu valoarea comisionului de risc, pe care clienţii l-au achitat până acum şi care a fost, în multe cazuri, contestat în instanţă.

ADVERTISEMENT

Din primele calcule, reiese că reducerea de care ar putea beneficia clienţii Volksbank, preluaţi acum de Banca Transilvania, ar fi de 30%.

Banca Transilvania a anunţat şi prelungirea cu o lună a deciziei privind indexarea cursului franco elveţian până la data de 17 mai.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.digi24.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri