Pique, cu ochii în lacrimi pentru Barcelona: “Sunt mândru de poporul catalan” A vorbit despre retragerea din naţională

Mirela Apostol    Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
02/10/2017, 00:02
Pique, cu ochii în lacrimi pentru Barcelona: “Sunt mândru de poporul catalan” A vorbit despre retragerea din naţională GALERIE FOTO

UPDATE, ora 22:18 / Gerard Pique a vorbit cu ochii în lacrimi după meciul Barcelona – Las Palmas, 3-0, despre ce a însemnat pentru el ziua de duminică în Catalonia. Fundaşul a spus că este mândru de compatrioţii săi şi a vorbit chiar şi despre retragerea de la naţională:

“Sunt mândru de poporul catalan. A fost cea mai nefastă experienţă din viaţa mea. Dacă preşedintele federaţiei crede că deranjez prin venirea mea la echipa naţională, nu am nicio problemă să mă dau la o parte mai devreme de 2018 (n. red – Pique a anunţat că CM 2018 este ultimul său turneu final). Echipa naţională nu e o competiţie de patriotism. Mergi acolo şi joci cât de bine poţi. Eu aşa văd”, a spus Pique, citat de Marca. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi


Situaţia tensionată din Spania face înconjurul lumii. În ziua în care s-a organizat referendumul pentru independenţa Cataloniei, Gerard Pique a mers la vot şi chiar a criticat autorităţile spaniole, care au intervenit şi i-au împuşcat pe oameni cu gloanţe de cauciuc.

”Este o ruşine, imaginile vorbesc de la sine”, a spus Gerard Pique, jucătorul Barcelonei, la ieşirea din secţia de votare.

Xavi susţine referendum Catalonia: “Tot respectul!”

Xavi Hernandez, fostul jucător al Barcelonei, în prezent la Al Sadd şi-a exprimat şi el opinia după incidentele din Spania: ”Ceea ce se întâmplă astăzi în Catalonia este o ruşine. Este inacceptabil ca într-o ţară democratică oamenii să nu poată vota. Pentru toţi cei care se manifestă în mod paşnic şi încearcă să-şi exercite dreptul lor de vot am tot respectul”, a spus Xavi Hernandez.

Vezi aici toate informaţiile despre referendum Catalonia

Închide ×