News

Refugiată din Ucraina, jefuită de un român, în Spania. Metoda la care a apelat individul

Un român a jefuit o refugiată din Ucraina, în Spania. Bărbatul a apelat la o metodă bine pusă la cale, care i-a impresionat și pe oamenii legii care l-au arestat.
04.05.2022 | 13:23
Refugiata din Ucraina jefuita de un roman in Spania Metoda la care a apelat individul
Cum a jefuit un român o refugiată din Ucraina. Sursa foto: elcaso.elnacional.cat/es/ Observator
ADVERTISEMENT

O refugiată din Ucraina, în vârstă de 64 de ani, a fost jefuită de un român, în Spania. Individul a acționat folosindu-se de o metodă bine pusă la cale, pentru a părea cât mai credibil. Nu i-a mers, însă, căci a fost prins de oamenii legii.

Un român s-a drept polițist în Spania și a jefuit o refugiată ucraineancă

Totul a avut loc săptămâna trecută, în grădinile Consiliului Provincial din Alicante. Românul s-a dat drept polițist și s-a apropiat de femeie spunându-i că o suspectează că vinde cocaină.

ADVERTISEMENT

În acest timp, refugiata din Ucraina făcea poze. Speriată de individ, i-a dat rucsacul pentru a i-l verifica, scrie presa iberică, elcaso.elnacional.cat.

Bărbatul s-a uitat în rucsac, dar văzând că nu conține nimic de valoare și-a continuat misiunea mai departe. Astfel, i-a solicitat femeii să-și scoată geaca, pentru a vedea dacă ascunde droguri prin buzunare.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, agresorul a văzut cum ucraineanca avea sub pulover o geantă mică. A investigat-o și pe aceasta și, găsind bani, într-o clipă de neatenție a refugiatei, i-a sustras în buzunarul său.

Pentru a părea și mai credibil, românul nostru s-a prefăcut că ia legătura telefonică cu colegii lui de serviciu. După ce i-a furat banii, i-a înmânat geanta înapoi victimei, pe motiv că nu a descoperit nimic suspect sau grav.

ADVERTISEMENT

Mai mult, i-a spus femeii că a doua zi trebuie să revină în același loc pentru a-i da toate actele.

Cum și-a dat seama refugiata din Ucraina că a fost jefuită

Ajunsă acasă, refugiata din Ucriana și-a verificat geanta și nu a mai dat peste bani. Și-a dat jeama că a fost ținta unui jaf așa că a alertat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii spanioli au demarat o anchetă, au verificat camerele de luat vederi din zonă și au dat de urma agresorului. Individul ar fi dat să fugă când oamenii legii l-au identificat și a opus rezistență, dar în zadar.

ADVERTISEMENT