Carousel hot news

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. 40 de persoane, printre care şi copii, s-au instalat la marginea oraşului Timişoara

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. Nu mai puţin de 40 de refugiaţi din ţări precum Siria, Iran sau Irak s-au stabilit într-o tabără impovizată la marginea Timişoarei. Aceştia sunt în aşteptarea unei...
Autori: Camelia Arsene, Claudia Mîţoi | 31.07.2017 | 09:45
REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. 40 de persoane, printre care şi copii, s-au instalat la marginea oraşului Timişoara

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. Nu mai puţin de 40 de refugiaţi din ţări precum Siria, Iran sau Irak s-au stabilit într-o tabără impovizată la marginea Timişoarei. Aceştia sunt în aşteptarea unei călăuze care să îi ajute să treacă ilegal graniţa spre vestul Europei, ei nefiind primiţi în Centrul pentru Refugiaţi.

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. Conform poliţiei din Timişoara, cei 40 de refugiaţi au plecat de la diverse Centre de Refugiaţi dinţară, beneficiind de documente de şedere în România şi au ajuns la Timişoara cu speranţa că vor putea trece ilegal graniţa spre Ungaria, iar de acolo spre ţări din vestul Europei.

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. Mai mult, poliţiştii de la Secţia 5 din Timişoara s-au implicat pentru a-i duce pe refugiaţi la Centrul din oraş, dar acolo nu au fost primiţi pe motiv că locurile sunt ocupate.

REFUGIAŢI ÎN ROMÂNIA. Conducerea Centrului de Refugiaţi le-au transmis poliţiştilor că ar fi perfect ca aceştia să se întoarcă în celelalte centre din ţară, acolo unde au fost cazaţi iniţial şi unde li s-au întocmit documentele, dar refugiaţii au refuzat şi au decis să trăiască în corturi, la marginea Timişoarei.

Sursă: news.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!