REFUZ clar pentru Barcelona şi Arsenal! Un antrenor le-o spune clar: “NU SÎNT DE VÎNZARE”

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
23/08/2016, 11:46
REFUZ clar pentru Barcelona şi Arsenal! Un antrenor le-o spune clar: “NU SÎNT DE VÎNZARE”

Se pare că Barcelona nu poate cumpăra orice jucător doreşte iar banii nu înseamnă totul. Antrenorul Valenciei le spune clar catalanilor că nu pot cumpăra cel mai bun jucător al echipei sale deşi conducerea blau-grana l-ar fi văzut deja jucînd pe Nou Camp.

Pako Ayestaran, tehnicianul Valenciei, a subliniat faptul că vedeta echipei, Paco Alcacer, nu va merge la FC Barcelona.

“Nu este de vînzare”, a spus Esteyaran, amintind şi de faptul că Lay Hoon Chan, preşedintele Valenciei a spus că-l va păstra pe Paco Alcacer.

Esteyeran le-a tăiat-o scurt şi celor de la Arsenal care ar fi oferit 30 de milioane de euro pentru internaţionalul german Shkodran Mustafi, tehnicianul spunînd că nici fundaşul german nu este de vînzare.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×