Sport

Refuz după refuz pentru Gigi Becali. Cel mai bun pasator din play-out i-a dat răspunsul: ”Vreau să prind naționala, nu vreau la FCSB”

Gigi Becali nu mai convinge pe nimeni să semneze cu FCSB. Modul de lucru al afaceristului îi fac pe tinerii fotbaliști români să evite un transfer la gruparea roș-albastră.
28.05.2021 | 09:09
Refuz dupa refuz pentru Gigi Becali Cel mai bun pasator din playout ia dat raspunsul Vreau sa prind nationala nu vreau la FCSB
ADVERTISEMENT

Ultimul pe lista din ce în ce mai lungă a fotbaliștilor care nu vor să audă de FCSB este Ronaldo Deaconu, cel mai bun pasator din play-out.

Evoluțiile din ultimul sezon, în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, l-au transformat pe mijlocașul de 24 de ani în cel mai ”dorit” fotbalist din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cum justifică Ronaldo Deaconu refuzul de a semna cu FCSB

Fotbalistul crescut la Academia de Fotbal ”Gheorghe Hagi” a avut un sezon excelent. A marcat de 11 ori pentru Gaz Metan și a oferit 14 pase decisive, în toate competițiile.

Deaconu a fost cel mai bun jucător al medieșenilor, ajutându-și echipa să se mențină în Liga 1. Ofertele au început să curgă, iar printre acestea se numără și cea de la FCSB, pe care mijlocașul a refuzat-o.

ADVERTISEMENT

De altfel, Deaconu a mai fost propus la FCSB și în 2017, dar antrenorul de atunci al roș-albaștrilor, Nicolae Dică,  nu a vrut să audă de fotbalist.

”Nu aș vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc acolo. Domnul Becali este un om extraordinar pentru fotbalul din România, care a facut multe, a salvat multe echipe, însa nu ştiu.

ADVERTISEMENT

Poate, pentru cariera mea, e important să fac alt pas. Îmi doresc să merg undeva unde dezvoltarea mea fotbalistică să fie pe primul loc şi unde să am şanse să prind naţionala. Nu aş vrea să mă duc, nu cred că este momentul să mă duc la FCSB”, a declarat fotbalistul, pentru as.ro.

Ronaldo Deaconu a fost achiziționat de Feyenoord Rotterdam, la vârsta de 14 ani, fotbalistul evoluând ulterior, între 2012-2015, la echipele de juniori ale clubului Twente. În 2016 s-a întors în România și a mai jucat la ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Spesi OSK.

ADVERTISEMENT

Cine l-a mai refuzat pe Gigi Becali

Ronaldo Deaconu nu este singurul fotbalist din Liga 1 care fuge de FCSB. Florin Ștefan și Ioan Dumiter, ambii de la Sepsi Sfântu Gheorghe, au spus și ei pas ofertelor lui Gigi Becali.

În acest moment doar Andrei Cordea de la Academica Clinceni a parafat o înțelegere cu gruparea finanțată de Gigi Becali.

Și transferul lui Alexandru Crețu este în impas. Jucătorul este liber de contract. Ultima oară a evoluat la Maribor și ar putea semna cu echipa lui Gigi Becali.

Însă, în cazul lui, agentul Zvonko Milojkovic, îl sfătuiește să se gândească de două ori înainte să semneze cu FCSB. ”E sinucidere sportivă și financiară”, susține sârbul, care a dezvăluit că fundașul de 28 de ani este dorit insistent în zona Golfului, pe o sumă consistentă.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT