Carousel hot news

A REFUZAT 1 milion € pentru A RĂMÎNE la Steaua!

În urmă cu cîteva zile, Steaua a fost foarte aproape de a se despărţi de un nou jucător! Daniel Georgievski, fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a fost la un pas de a semna cu Amkar Perm,...
05.02.2014 | 18:02
A REFUZAT 1 milion € pentru A RĂMÎNE la Steaua!
Bucurie stelista cu autorii golurilor Daniel Georgievski si Federico Piovaccari.

În urmă cu cîteva zile, Steaua a fost foarte aproape de a se despărţi de un nou jucător! Daniel Georgievski, fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a fost la un pas de a semna cu Amkar Perm, formaţie de ocupă în acest moment locul 7, în prima ligă din Rusia. Fotbalistul s-ar fi îmbogăţit, conducerea ruşilor oferindu-i un salariu de 400.000 de euro pe an şi un contact ce urma să se întindă pe următoarele 3 sezoane. Şi, deşi tehnicianul Stanislav Cherchesov a insistat pentru aducerea macedoneanului, jucătorul Stelei a sus pas momentan: “Nu este cazul să vin  acum în Rusia, sînt aproape de a lua un nou titlu cu Steaua şi nu vreau să pierd acest trofeu. Dacă mă doriţi aşa de tare, negociem în vară, după ce am să cîştig campionatul şi Cupa României”, a fost mesajul pe care Georgievski l-a transmis în Rusia.

“Georgievski e recunoscător Stelei!”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, agentul lui Daniel Georgievski, Aurel Damian a confirmat interesul unei formaţii din Rusia pentru fundaşul dreapta de 25 de ani. “Am avut o ofertă pentru Daniel Georgievski din Rusia, dar jucătorul a refuzat motivînd că îşi mai doreşte încă două trofee cu Steaua! Ne-am consultat şi cu tatăl fotbalistului, şi a fost de accord cu Daniel, a spus că e mai bine să rămînă pînă în vară la Steaua! Din vară, vom căuta din postura de jucător liber o soluţie cît mai bună, la o echipă unde să poată cuceri trofee în continuare. În acest moment, sînt deja echipe din străinătate care au venit să-l vadă şi îl vor urmări în continuare pînă în luna mai şi vom alege cea mai bună soluţie. Şi Daniel, şi eu  vom fi mereu recunoscători Stelei pentru că fotbalistului i s-a oferit prilejul de a cîştiga titlul şi a evolua în Champions League”, a spus Aurel Damian pentru fanatik.ro.

Şi Anderlecht l-a dorit pe Georgievski!

Sursele fanatik.ro au dezvăluit cu în umă cu un an, cea mai importantă echipă din Belgia l-a dorit pe fundaşul dreapta din Ghencea. “Georgievski a avut ofertă clară de la Amkar Perm, a discutat şi cu noi despre interesul ruşilor, însă ne-a spus că nu vrea să plece pînă în vară! Pînă să se accidenteze, cînd evolua perfect la Steaua, dar şi la echipa naţională a Macedoniei, Anderlecht l-a dorit mult de tot. Însă, acum fotbalistul este în atenţia mai multor formaţii din străinătate pentru a semna din vară. Se pare că este în discuţii pentru a semna cu o echipă din Spania, din prima ligă”, au dezvăluit şi surse din conducerea stelistă pentru fanatik.ro.

43
de meciuri a evoluat Daniel Georgievski pentru Steaua, reuşind să marcheze de două ori

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri