A REFUZAT Steaua pentru China! “Pînă la sfîrşit o să găsesc GLORIA!”

Adrian Dumitru   
in Fotbal intern
21/07/2016, 20:50
A REFUZAT Steaua pentru China! “Pînă la sfîrşit o să găsesc GLORIA!” GALERIE FOTO

UPDATE / Toto Tamuz, fostul jucător al Petrolului Ploieşti, a semnat cu Hunan Billows, din Hong Kong.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

Unul dintre jucătorii cei mai curtaţi de către Gigi Becali în ultimii ani a ajuns să joace în liga secundă din China. Toto Tamuz a semnat la începutul acestei veri cu Hunan Billows, echipă din eşalonul secund chinez.

În urmă cu doi ani, între Steaua şi Toto Tamuz s-a creat o telenovelă răspîndită pe mai multe episoade, dar cu un final nefericit. Atacantul, apreciat de Gigi Becali, a refuzat oferta din Ghencea din cauza salariului mare dorit de jucătorul în cauză, sursele FANATIK.RO precizînd la vremea respectivă că nigerianul cu cetăţenie israeliană doreşte un salariu de 40.000 euro pe lună!

Mijlocul anului 2016 l-a surprins pe Tamuz în Honk Kong, jucătorul de culoare alegînd o ofertă venită din China, de la Hunan Billows. “Nu contează unde eşti, ceea ce este important e să munceşti şi să crezi în puterile tale. Pentru că pînă la sfîrşit o să găsesc gloria”, a fost mesajul de bun venit al lui Tamuz în China.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep – Lesia Tsurenko Live Stream online pe Digi Sport. Al doilea meci în doar câteva ore pentru Halep

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×