Sport

Refuzul ofertei de la FCSB a produs marea împăcare! Nicolae Dică a făcut anunțul: „Eu nu uit!”

Nicolae Dică a dezvăluit că că s-a împăcat cu Mihai Stoica și că nu uită ajutorul pe care acesta i l-a oferit în carieră.
21.05.2021 | 23:01
Refuzul ofertei de la FCSB a produs marea impacare Nicolae Dica a facut anuntul Eu nu uit
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit și despre motivul pentru care a refuzat oferta primită de la FCSB, acesta fiind mulțumit de cum se simte la echipa națională a României, discutând și cu selecționerul Mirel Rădoi înainte de a lua o decizie.

Totodată, Nicolae Dică îi mulțumește lui Gigi Becali pentru interes, dar și lui Mihai Stoica, despre care spune că l-a ajutat să ajungă secund la FCSB, iar mai apoi antrenor principal.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și Mihai Stoica s-au împăcat

Nicolae Dică a precizat că nu este supărat pe nimeni de la FCSB, iar cu Mihai Stoica, managerul general al echipei, nu mai are de împărțit nimic, cei doi fiind împăcați. Mai mult decât atât, Dică i-a mulțumit lui MM pentru ajutorul pe care i l-a acordat în cariera de antrenor:

„Nu îmi place să vorbesc despre lucrurile negative pe unde am fost. Am învățat multe lucruri, nu vreau să repet greșelile din trecut și vreau să învăț tot mai mult. Chiar dacă am fost în liga 3 la FC Argeș, am avut clauză de reziliere. Așa îmi pun mereu, așa mi se pare ok.

ADVERTISEMENT

Decizia e definitivă, am vorbit cu domnul Becali, nu se mai pune problema să ajung acolo. Am discutat anumite lucruri acolo, dar nu pot să spun ce am discutat în particular cu dânsul și cu Meme”.

„Eu sunt genul de om care nu a purtat ranchiune pe nimeni, nici pe jucători… nici pe nimeni. MM e unul dintre oamenii care m-a ajutat în viața. Am ajuns ca secund și datorită lui, la fel și când am ajuns principal, iar eu nu uit”, a continuat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit și cu Mirel, era normal să știe și el. Am considerat că nu e momentul să fac acest pas, mai ales după meciul din Armenia când am și spus că vrem să continuăm împreună.

Mă simt foarte bine la echipa națională, iar noi ne dorim să nu dezamăgim staff-ul naționalei, care ne-a oferit încredere de când am venit”, a ținut să mai precizeze Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Nicolae Dică a refuzat FCSB

Nicolae Dică a dezvăluit motivul pentru care a ales să refuze oferta de a o prelua pe FCSB, deși era o ofertă tentantă: „Știți că sunt prin pe-acolo prin Pipera, am fost la discuții, am vorbit în mare despre situația mea, despre ce vrea dânsul, răspunsul îl știți. Știți că am plecat la un drum cu Mirel, am și o clauză de rezilere.

Știți relația pe care o am cu Mirel, e super deschisă, mă simt foarte bine și de-asta am acceptat să merg acolo. Am tot respectul pentru domnul Becali că mi-a dat șansa să antrenez în prima ligă, îmi pare rău că nu am reușit să iau campionatul atunci”.

Pentru mine a însemnat mult că s-au gândit la mine, nu puteam să refuz discuția, cred că am lăsat o impresie bună acolo, pesemne”, a mai spus Nicolae Dică la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT