Fotbal international

Rege în Rusia! Cum a trăit Diego Maradona meciul Argentinei

16.06.2018 | 20:07
Maradona a trăit la intensitate maximă debutul Argentinei la Campionatul Mondial
ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona, considerat de mulți cel mai bun fotbalist din toate timpurile, câștigător al Cupei Mondiale în 1986, a fost prezent la primul meci al Argentinei la turneul final, încheiat 1-1 contra Islandei. Maradona a făcut spectacol în loja stadionului Spartak din Moscova, unde a apărut cu o pereche de ochelari de soare roșii și un trabuc.

“El Pibe D’oro” a fost activ pe toată durata partidei, a trait la intensitate maximă fiecare fază periculoasă și a exaltat de bucurie în minutul 19, când Aguero a deschis scorul pentru Argentina. De asemenea, Maradona nu a ratat niciun prilej de a se saluta cu fanii argentinieni.

ADVERTISEMENT

Maradona a trăit la intensitate maximă meciul Argentinei. Spectacol în lojă indiferent de jocul lui Messi&co

Chiar dacă selecționata Argentinei nu a impresionat la primul joc de la Campionatul Mondial, Maradona a făcut spectacol într-una din lojele stadionului Spartak din Moscova. Argentina s-a chinuit serios împotriva selecționatei Islandei, pe care nu au reușit sa o învingă în primul meci al grupei D, iar Messi a ratat un penalty în minutul 64.

Diego Maradona nu a fost deranjat prea tare de prestația modestă a naționalei pe care a pregatit-o la Campionatul Mondial din 2010, și a asigurat un adevărat show în loja stadionului, reacțiile sale atragând toate privirile. (CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

ADVERTISEMENT

 

Tags: