News

Regele Charles al III-lea îi pregătește o lovitură năucitoare prințului Harry. Din 1936 nu s-a mai întâmplat asta

Conform unor surse regale apropiate de regele Charles al III-lea, prințul Harry este vizat de o măsură istorică: exilarea permanentă.
24.09.2022 | 16:06
Regele Charles al IIIlea ii pregateste o lovitura naucitoare printului Harry Din 1936 nu sa mai intamplat asta
Regele Charles al III-lea ar plănui exilarea prințului Harry după modelul urmat de familia regală în 1936. Foto: hepta.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii britanici anunță că regele Charles al III-lea va fi necruțător când vine vorba de protejarea Coroanei. O sursă de la palat a declarat că Edward al VIII-lea și Wallis Simpson au fost modelul care l-a inspirat pe cel care preluat tronul după moartea reginei Elisabeta a II-a.

Regele Charles al III-lea ar dori să îl izoleze pe Harry

Potrivit thedailybeast.com, la fel ca rebelii citați mai sus, Harry și Meghan pot ajunge să fie văzuți ca indivizi neimportanți, nepotriviți, neloiali și chiar trădători. Astfel, prințul Harry s-ar putea confrunta cu o viață de “exil” permanent.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii au notat că regele Charles plănuiește să urmeze manualul întocmit de Familia Regală când a fost depășită criza declanșată de Edward al VIII-lea, regele care a abdicat în 1936 și a fost obligat să-și trăiască restul vieții în afara Regatului Unit.

Un prieten de-ai regelui a declarat pentru The Daily Beast: “Familia Regală a gestionat criza abdicării prin exilarea lui Edward, ceea ce a însemnat că el și Wallis au ajuns în cele din urmă să pară indivizi neimportanți, nepotriviți, neloiali și chiar trădători pentru aproape întregul popor britanic.

ADVERTISEMENT

A fost o operațiune magistrală în slujba căreia regina mamă, în special, a lucrat neobosit. Același lucru se întâmplă deja cu Harry și Meghan și nu va face decât să se accelereze în următorii ani sub conducerea regelui Charles.

Alegerea regelui este clară

Și, bineînțeles, un al doilea fiu capricios este mult mai puțin o amenințare existențială pentru structura monarhiei decât un rege capricios.”

ADVERTISEMENT

O altă sursă, un fost angajat al Palatului Buckingham, a declarat pentru The Daily Beast că declarația de aderare a regelui Charles, în care acesta și-a încurajat fiul și Meghan să continue să își construiască viața în străinătate, a fost un mesaj nedeghizat pentru ca aceștia să nu-i perturbe domnia prin călătorii frecvente în Regatul Unit.

Potrivit sursei citate mai sus, Harry și Meghan vor primi o invitație la încoronare, dar vor fi așezați pe locurile ieftine, alături de Beatrice și Eugenie, așa cum au fost și la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea ar plănui să-i țină pe Harry și Meghan cât mai departe de centrul de greutate după ce aceștia au renunțat la statutul de membri seniori ai Familiei Regale și i-au criticat membrii, dar și stilul de viață în numeroase ocazii.

 

 

ADVERTISEMENT