Life

Regele Charles al III-lea, reacție după documentarul Ducilor de Sussex. Ce propunere le face lui Harry și Meghan

Regele Charles al III-lea, răspuns după filmul Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce plănuiește Suveranul în perioada ce vine.
21.12.2022 | 23:15
Regele Charles al IIIlea reactie dupa documentarul Ducilor de Sussex Ce propunere le face lui Harry si Meghan
Regele Charles al III-lea, răspuns după filmul Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce plănuiește Suveranul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Majestatea Sa a reacționat după documentarul Ducilor de Sussex, după ce au fost difuzate primele episoade pe platforma de streaming Netflix. Ce propunere le face celor doi care s-au îndepărtat tot mai mult de Casa Regală Britanică.

Regele Charles al III-lea, răspuns după filmul Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Ce plănuiește Suveranul

Regele Charles al III-lea urmează să fie încoronat pe 6 mai 2023, la Westminster Abbey și îi vrea aproape pe Prințul Harry și Meghan Markle. Reacția vine după ce în urmă cu câteva zile istoricii spuneau că cei doi nu sunt priviți cu ochi buni de britanici.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Suveranul are o propunere inedită pentru Ducii de Sussex pe care îi așteaptă la evenimentul major care îi este dedicat, în ciuda faptului că au pus la zid Familia Regală. Așadar, le-a trimis invitație.

În felul acesta Majestatea Sa lasă o mică portiță și nu exclude împăcarea. Un comentator regal, pe numele său Daniela Elser, a susținut că suveranul „i-a întrecut la propriul joc pe Harry și Meghan”.

ADVERTISEMENT

„Toți membrii familiei vor fi bineveniți. Regele vrea ca familia regală să arate generoasă și plin de căldură, dispusă  să privească dincolo de prostiile Netflix.

Același raport arată că, chiar și după difuzarea ultimelor episoade, nu a existat nicio dorință de a face nicio modificare mesajului său atent analizat în urma atacurilor din ce în ce mai feroce”, a spus Daniela Elser, conform Daily Star.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea, portiță pentru Ducii de Sussex

În aceeași notă, Regele Charles al III-lea s-ar putea să îi menționeze pe Ducii de Sussex și în discursul pe care îl va ține în ziua de Crăciun, în ciuda faptului că declarațiile lor nu au fost privite cu ochi buni de oameni.

Decizia este una fermă și nu poate fi clintită de comentariile britanicilor care au urmărit primele episoade din documentarul în care apar Prințul Harrry și soția sa, Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, Prințul de Wales nu vrea să facă nicio declarație pe marginea afirmațiilor făcute de fratele său mai mic, Harry.

ADVERTISEMENT