Life

Regele Charles, decizie fermă în privința lui Harry și Meghan. Cei doi riscă să fie excluși de la Casa Regală

Regele Charles a luat o decizie fermă în privința lui Harry și Meghan, care riscă să fie excluși de la Casa Regală. Ce condiție le-a pus monarhul.
28.10.2022 | 08:26
Regele Charles decizie ferma in privinta lui Harry si Meghan Cei doi risca sa fie exclusi de la Casa Regala
Ce a decis Regele Charles în privința lui Harry și Meghan. Sursa foto: hepta.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea a luat o decizie de neclintit în privința Prințului Harry și a lui Meghan Markle. Monarhul i-ar fi avertizat că îi va exclude dacă vor mai face alte declarații controversate.

Regele Charles, decizie fermă în privința lui Harry și Meghan, dacă vor mai ataca Familia Regală

Harry și Meghan au stârnit numeroase controverse în ultimii doi ani. În 2020, cei doi au renunțat la atribuțiile de membri seniori ai Familiei Regale și s-au mutat în SUA.

ADVERTISEMENT

La finalul acestui an este programat să apară pe Netflix un serial documentar despre viața lui Harry și Meghan în Famila Regală.

Regele Charles se teme de faptul că cei doi ar putea aduce noi acuzații Casei Regale. Din acest motiv, monarhul ar fi luat o decizie dură, chiar dacă este vorba de propriul său fiu.

ADVERTISEMENT

Relația dintre ducii de Sussex și membrii Familiei Regale este deja una tensionată, motiv pentru care cei doi au negociat cu producătorii să editeze documentarul astfel încât să nu existe declarații controversate.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi fost avertizați de suveran că vor fi renegați complet dacă vor ataca din nou Casa Regală în cadrul documentarului care va apărea în curând, potrivit okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi riscă să fie excluși din Familia Regală dacă nu vor respecta înțelegerea cu Regele Charles. Orice reconciliere va fi “imposibilă” pentru ei dacă nu se vor conforma.

“Desigur, există o mare îngrijorare cu privire la potențialele atacuri asupra monarhiei în documentarul Netflix.

ADVERTISEMENT

Nu știm exact ce va fi dezvăluit, dar trecutul ne-a arătat că cei doi nu se tem să atace monarhia, în ciuda faptului că tocmai datorită ei au prosperat.”, a declarat expertul regal Nile Gardiner.

ADVERTISEMENT

După înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, suveranul a avut o discuție fiul și nora sa. La momentul respectiv i-ar fi avertizat pe cei doi în legătură cu aceste aspecte.

În primăvara lui 2021, cei doi au lansat acuzații grave la adresa Familiei Regale, atunci când au acordat interviul controversat pentru Oprah Winfrey.

Declarațiile lor au provocat un mare scandal și l-au afectat mai ales pe Charles. Noul monarh al Marii Britanii nu mai vrea nicio abatere din partea ducilor de Sussex.

Harry și Meghan, negocieri cu producătorii documentarului

Ducii de Sussex au negociat cu producătorii documentarului să fie scoase pasajele în care fac declarații compromițătoare la adresa membrilor Familiei Regale.

În urma discuției cu Regele Charles, cei doi nu ar vrea să provoace un alt scandal. Astfel, pe Netflix va apărea un documentar în care Harry și Meghan contrazic ceea ce au spus în trecut despre Casa Regală.

“Harry și Meghan au făcut cereri semnificative către regizori. Le-au solicitat să renunțe la conținutul pe care chiar ei l-au furnizat, pentru propriul lor proiect.”, a declarat o sursă pentru Page Six.

Nu doar documentarul de pe Netflix urmează să fie editat. Prințul Harry lucrează la cartea cu memorii pe care o va lansa anul viitor. Fiul cel mic al lui Charles al III-lea vrea să fie editate anumite pasaje pentru a evita alte atacuri.

Viitorul serial documentar nu este singura producție care ar putea provoca un scandal la Casa Regală. Și în sezonul 5 The Crown, care va fi lansat peste aproximativ două săptămâni, ar putea apărea scene controversate.

Recent, Meghan Markle a acordat un interviu pentru Variety, unde a vorbit și despre Regina Elisabeta a II-a. Soția lui Harry a avut de spus numai lucruri bune la adresa regretatei suverane.

Fosta actriță a fost foarte atentă la declarațiile sale și nu a atacat în vreun fel Familia Regală. Ducesa a vorbit, printre altele, și despre proiectele de care se ocupă în prezent.