Life

Regele Charles face curățenie la Palat. Pe cine vrea să dea afară monarhul britanic

Regele Charles continuă să facă curățenie la Palat. De această dată, monarhul britanic ar urma să dea afară o persoană destul de importantă.
28.03.2023 | 23:43
Regele Charles face curatenie la Palat Pe cine vrea sa dea afara monarhul britanic
Regele Charles face curățenia la Palat. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Charles are în plan schimbări majore la Palat și nu numai. S-ar părea că monarhul nu ar fi de acord cu ideea cazării gratuite a foștilor angajați. În acest sens, el vrea să aducă câteva modificări importante. Și totuși ce planuri are acesta și ce se întâmplă cu cei care locuiesc gratuit la Palat?

Pe cine vrea să dea afară Regele Charles

Regele Charles a început deja o politică de restrângere a cheltuielilor Casei Regale britanice. Cine este următoarea victimă? O persoană care cândva era extrem de importantă pentru regretata Regină Elisabeta a II-a care s-a stins din viață anul trecut.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vorbim despre Angela Kelly, stilista Reginei Elisabeta a II-a. Zvonurile spun că, având în vedere politica începută de Regele Charles al III-lea, aceasta ar uram să fie ”expulzată“ de la Palat. Iar lucrurile nu se opresc doar aici, conform presei internaționale.

S-ar părea că stilista Reginei Elisabeta a II-a riscă să rămână și fără casa pe care o ocupă momentan pe domeniul Windsor. Trebuie menționat faptul că aceasta intenționa să o păstreze, însă măsura de economisire a costurilor s-ar putea să nu îi permită acest lucru.

ADVERTISEMENT

Și totuși cine este Angela Kelly, cea care ar putea fi următoarea ”victimă” a Regelui Charles? Pe lângă faptul că a fost stilista Reginei Elisabeta a II-a, aceasta a deținut și titlul de consilier. Ea a petrecut 25 de ani alături de Regină, însă s-ar părea că acest lucru nu va conta.

Angela Kelly trebuie să își facă bagajele

Deși Familia Regală încă o apreciază, iar Palatul Buckingham a anunțat că Angela Kelly va fi decorată cu Ordinul Regal Victorian pentru loialitatea și serviciile sale, la fel ca mulți dintre colaboratorii regretatei suverane, la capitolul financiar, lucrurile vor fi diferite.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Daily Mail scrie că Angela Kelly ar urma să se mulțumească doar cu rangul de comandor și rămâne fără locuință. O sursă anonimă a făcut aceste dezvăluiri. Deși spera să păstreze casa unde locuia, la Windsor, s-ar părea că stilista urmează să își facă bagajele.

“I s-a spus că va trebui să se mute în curând. Este un loc drăguț pe domeniul Windsor și era la îndemână pentru a-și vedea nepotul, care era la universitate în apropiere.”, a declarat o sursă anonimă pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește motivele, sursa citată a mai adăugat că decizia este una dintre soluțiile privind raționalizarea costurilor. Mai exact, s-ar părea că Regele Charles al III-lea nu este de acord ca foștii angajați să beneficieze de cazare gratuită. De asemenea, acesta ar fi spus și că stilul de viață al monarhiei trebuie redus. Iar aceasta este doar una dintre multele decizii luate de monarh în ultimele luni de zile. 

ADVERTISEMENT