Life

Regele Charles, primele efecte secundare ale tratamentului împotriva cancerului. Cu ce probleme se confruntă acum monarhul

Cum se simte Regele Charles, la mai bine de două luni de când a început tratamentul împotriva cancerului. Monarhul se confruntă cu primele efecte secundare.
14.05.2024 | 11:07
Regele Charles primele efecte secundare ale tratamentului impotriva cancerului Cu ce probleme se confrunta acum monarhul
Regele Charles, primele efecte secundare ale tratamentului împotriva cancerului. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Din luna februarie a acestui an, Regele Charles a început tratamentul împotriva cancerului. Potrivit declarațiilor medicilor, progresul său este unul uimitor. Însă, monarhul a recunoscut că se confruntă cu câteva efecte secundare.

Regele Charles, primele declarații despre efectele secundare ale tratamentului împotriva cancerului

În urmă cu câteva luni, Regele Charles dădea lumii întregi vestea că suferă de cancer. Încă de atunci, monarhul a promis că va face tot posibilul pentru a învinge boala. Drept dovadă, din luna februarie urmează un tratament riguros.

ADVERTISEMENT

Regele Charles nu vorbește foarte des despre acest subiect, dar ieri a făcut o excepție. Prezent alături de fiul său la încheierea unui angajament regal, monarhul s-a întâlnit cu un veteran al armatei britanice. Regele Charles i-a împărtășit câteva detalii legate de tratamentul său lui Aaron Mapplebeck.

Veteranul armatei britanice l-a înțeles foarte bine pe monarh, mai ales că și el s-a confruntat anul trecut cu cancer. În urma chimioterapiei, Mapplebeck a recunoscut că a avut aceleiași efecte secundare ca și Regele Charles.

ADVERTISEMENT

Atât Regele Charles, cât și veteranul Mapplebeck și-au pierdut gustul în urma tratamentelor pe care le-au urmat împotriva cancerului. Momentan, monarhul nu este foarte preocupat de acest aspect. Principala lui grijă este să își revină cât mai repede și să își reia atribuțiile regale.

La rândul lor, medicii sunt mulțumiți de cum decurge tratamentul Regelui Charles. Tocmai pentru că progresul monarhului este unul semnificativ, acesta a primit undă verde la reluarea anumitor atribuții care nu îl solicită atât de mult.

ADVERTISEMENT

Regele Charles și Prințul William, primul angajament de când monarhul a fost diagnosticat cu cancer

Zilele acestea, la Centrul de Aviație al Armatei din Middle Wallop, Regele Charles și Prințul William au fost în centrul atenției. Cei doi au demonstrat, încă o dată, cât de puternică este legătură dintre ei și cât de multă încredere au unul în celălalt.

Prințul William a fost numit de către tatăl său colonel – șef al Corpului Aerian al Armatei. Cu această ocazie, soțul lui Kate Middleton a mai primit și bereta albastră, un simbol distinctiv al Corpului de armată.

ADVERTISEMENT

Apariția Regelui Charles alături de Prințul William a fost prima de acest fel după ce s-a aflat că monarhul suferă de cancer. Prințul William și-a arătat toată susținerea față de tatăl său bolnav, chiar dacă este o situație delicată pentru el.

Prințul de Wales trebuie să fie alături atât de tatăl său, cât și de soția lui. În urmă cu mai bine de două luni, Kate Middleton a anunțat printr-un mesaj public că suferă și ea de cancer.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale...
Propagandistul lui Vladimir Putin spune că „războiul nuclear este inevitabil”: „Să comparăm ale cui arme strategice sunt mai mari!”
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun...
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat...
Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat până la lacrimi: Regina sufletului meu
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
LOVITURĂ FINALĂ pentru UNGARIA! Decizie bombă la nivel UE
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa...
Culiță Sterp o amenință cu judecata pe Mara Banică. Atac dur la adresa vedetei TV. "Cine sunteți dumneavoastră"
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Taxele care scad vertiginos. Românii vor rămâne cu mai mulți bani în cont
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam...
Un nou scandal monstru la Antenă. A fost dat afară mișelește. „Mă simțeam umilit, batjocorit, neimportant. Un mediu toxic”
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”