“Regele”, despre problemele lui Ianis Hagi de la Genk. “De când el nu mai joacă, echipa n-a mai câștigat!” Acuze la adresa belgienilor

Iuliana Spirache   
în Fortuna
14/11/2019, 20:45
“Regele”, despre problemele lui Ianis Hagi de la Genk. “De când el nu mai joacă, echipa n-a mai câștigat!” Acuze la adresa belgienilor
Ianis Hagi la meciul Insulele Feroe - România. Gică Hagi, despre problemele lui Ianis la Genk. Sursă foto: sportpictures.eu

Gică Hagi a vorbit despre problemele pe care le întâmpina Ianis Hagi la Genk înainte să fie convocat de Cosmin Contra la echipa națională a României pentru meciurile cu Suedia și Spania din preliminariile EURO 2020. ”Regele” susține că nu înțelege de ce atacantul nu este folosit la echipa de club și crede că belgienii îi opresc parcursul bun fotbalistului cumpărat în vară cu 4 milioane de euro.


  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,53 este cota pentru “peste 4,5 goluri” la meciul Spania – Malta. Vezi aici toate cotele!

“Regele”, despre problemele lui Ianis Hagi de la Genk

“Dintr-o dată, nu ştiu ce s-a întâmplat. Nici el nu înţelege, nici eu, pentru că lucrurile mergeau fantastic. El era într-o formă şi pe o pantă ascendentă incredibilă. Juca extraordinar de bine, dovedind că echipa câştiga cu el. De când el nu mai joacă, echipa nu a mai câştigat”, a spus Gică Hagi, conform Telekomsport.ro.

“Nu e problema că el a stat un meci, ci că a stat mai multe meciuri. Un meci poţi să nu joci, că eşti obosit, cum s-a zis în public. Dar trebuie să joci, nu poţi să dispari. Atunci, dacă se întâmplă aşa, e ceva… Întrebi de ce şi nu găseşti răspuns. Nimeni nu are răspuns. Nu e bine, pentru că el a fost oprit din creştere. Evoluţiile pe care le avea erau de la bine în sus, spre foarte bine”

Întâmplarea care l-a marcat pe Gică Hagi

Mai mult, Gică Hagi a dezvăluit un episod care a avut loc înaintea meciului pe care România l-a jucat cu Norvegia în preliminariile EURO 2020. Acesta s-a declarat încântat de faptul că este catalogat drept tatăl lui Ianis Hagi, iar fotbalistul nu este cunoscut doar pentru că este fiul celui mai bun fotbalist din istoria României.

S-a întâmplat acum o lună ceva fantastic. Am fost la meciul cu Norvegia şi am dat autograf unui copil de şase ani. Şi a început să sară de bucurie, am luat autograf de la tatăl lui Ianis Hagi. Pentru mine, lucrul ăsta e fundamental. Sunt mândru şi sunt fericit”, a mai spus Gică Hagi.

Închide ×