Fanatik Show

VIDEO / “Regele” a făcut show! Ce spune despre războiul dintre Steaua şi MApN! Cum poate fi învinsă Dinamo Kiev

Gheorghe Hagi este optimist că Steaua lui Gigi Becali va ajunge, în cele din urmă, la o înţelegere cu MApN şi că va evita, astfel, o ruşine mondială. “Ne ducem prea departe cu acest...
09.12.2014 | 18:53
VIDEO  Regele a facut show Ce spune despre razboiul dintre Steaua si MApN Cum poate fi invinsa Dinamo Kiev

Gheorghe Hagi este optimist că Steaua lui Gigi Becali va ajunge, în cele din urmă, la o înţelegere cu MApN şi că va evita, astfel, o ruşine mondială. “Ne ducem prea departe cu acest litigiu. Trebuie ca lucrurile să se pună la punct. Aceste lucruri ar fi trebuit reglate. Toată lumea pierde! Ne jucăm, practic, cu o istorie. Eu văd Steaua ca fiind un club european. Nu te poţi coborî atît de jos să faci astfel de lucruri. Dar se pare că în România orice este posibil. Momentele de la partida cu CSMS Iaşi au fost hazlii. Astfel de lucruri trebuie tratate mult mai responsabil pentru că Ministerul şi clubul sînt, practic, în aceeaşi casă. Acolo este o chestie de bucătărie internă, ambele părţi ar fi trebuit să ajungă la un acord. Dorinţa mea este ce acest club să meargă înainte şi să facă performanţă. Altfel, ne facem de rîs în Europa. Tot Steaua se va numi pînă la urmă. Vor găsi altă siglă, alt format. Steaua va exista în continuare”, a spus Hagi la FANATIK SHOW, la Look TV.

“Regele” este optimist că Steaua poate învinge pe Dinamo Kiev şi să obţină calificarea în primăvara Europa League. “Va fi un meci dificil. Dinamo joacă bine pe contraatac, trebuie să ştim să nu ne descoperim. Steaua sigur va marca. Este un meci pe teren propriu şi Steaua este îndreptăţită să creadă în victorie. Aşa cum Dinamo a pierdut la Aalborg, poate pierde şi aici. Steaua are şanse de calificare, Rio Ave este greu de învins acasă. Nu m-aş încumeta să spun că Dinamo Kiev e mai bună ca Steaua. Poate au un buget mai mare, dar valoric nu cred că pot fi peste Steaua. Să sperăm că vom prinde o zi bună, iar jucătorii să fie inspiraţi. Sper ca Sănmărtean să facă un meci bun. Mai am încredere în Chipciu, Rusescu, Szukala, în toţi băieţii. Ar fi fost bine ca la acest meci să fie 45.000 de spectatori”, a spus Hagi la FANATIK SHOW, la Look TV.

Loading the player…

Hagi nu exclude posibilitatea ca Viitorul să renunţe în pauza de iarnă la jucători. “Probabil unu, doi jucători vor pleca, depinde de oferte. Dar nu este nimic concret”, a spus fostul internaţional.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!