Sport

„Regele” Gheorghe Hagi, în lacrimi după meciul de retragere al Generației de Aur: „Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am făcut întotdeauna”

„Regele” Gheorghe Hagi, în lacrimi și foarte emoționat după meciul de retragere al Generației de Aur: „Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am făcut întotdeauna”
26.05.2024 | 00:40
Regele Gheorghe Hagi in lacrimi dupa meciul de retragere al Generatiei de Aur Noi am jucat fotbal pentru suporteri asa cum am facut intotdeauna
Hagi, în lacrimi după meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Sursă foto:sportpictures
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi, în lacrimi ultima sa partidă alături de colegii din Generația de Aur. „Regele” ne-a încântat pentru ultima oară cu un gol și o pasă decisivă.

Gheorghe Hagi în lacrimi după meciul de retragere al Generației de Aur : „Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am făcut întotdeauna”

Generația de Aur a României a făcut spectacol la „ultimul lor dans”, tricolorii au reușit să întoarcă soarta meciului după ce s-au văzut conduși cu 0-2, scorul final de 3-2 pentru foștii fotbaliști care ne-au scos în stradă și totodată ne-a permis să credem că „nimic nu este imposibil”.

ADVERTISEMENT

Liderul și căpitanul echipei, Gheorghe Hagi, a fost foarte emoționat la finalul partidei și a ținut să mulțumească încă o dată publicului care l-au iubit, îl iubesc și o să-l iubească până la moarte! „Regele” a ținut să analizeze jocul lui și a colegilor, glumind că sunt antrenori acum și că trebuie să urmărească tot.

„Noi am jucat fotbal pentru suporteri, așa cum am jucat întotdeauna! Până la urmă publicul a fost iar langa noi, ne-au susținut mereu performanțele și e greu pentru noi să uităm asta. Am văzut foarte mulți copii în tribună, asta inseamnă că noi am făcut ceva, înseamnă că lumea nu ne uită.

ADVERTISEMENT

De fotbal e ușor să vorbești, e mai greu să-l joci. Chiar dacă mulți suntem antrenori, a fost o zi bună pentru noi și trebuie să folosim aceste lucruri”, a declarat „Regele” la finalul partidei.

„De vină sunt mămica și tăticu că m-au adus pe lume și mi-au dat acest har”

Gheorghe Hagi a dat vina în glumă pe părinții lui pentru „harul său”, totodată a ținut să-și laude adversarii de azi, de care a spus că toți au fost mari campioni și că puteau să joace și astăzi fotbal profesionist.

ADVERTISEMENT

„De vină sunt mămica și tăticu că m au adus pe lume și mi-au dat acest har. Au fost mai blânzi adversarii, Maicon e ceva de n-am văzut, zici că joacă și acum fotbal!

Toți vor să câștige! Aici au fost foarte mulți campioni, toți am fost campioni, dar vârsta își spune cuvântul!” a adăugat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a venit cu tricoul lui Hagi, iar „Regele” nu a rămas indiferent

Denis Alibec a venit cu tricoul lui Hagi, iar „Regele” nu a ignorat acest aspect. Antrenorul de la Farul a vorbit despre România la Euro și că Alibec are „ușa deschisă” la gruparea din Constanța după Campionatul European.

„Alibec, să rămână afară și după vom vedea, să meargă la Campionatul European și după vedem. La noi e ușa deschisă și dacă vrea să vină trebuie să găsim soluții și vom găsi soluții!

Avem o echipă foarte talentată, nu degeaba a ajuns la Euro. Fără minge trebuie să alerge de două ori mai mult, iar cu mingea să dăm tot ce avem mai bun și să sperăm că vom trece de grupe”, a completat idolul unei generații, Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”