Pariuri sportive

Regele loviturilor LIBERE. Loveşte într-un stil UNIC!

Hakan Calhanoglu ţine să reconfirme aproape etapă de etapă ceea ce jurnalişti nemţi şi britanici au scris despre el. Golul marcat de jucătorul turc în meciul din weekend cu FC Koln este unul...
01.12.2014 | 19:15
Regele loviturilor LIBERE Loveste intrun stil UNIC

Hakan Calhanoglu ţine să reconfirme aproape etapă de etapă ceea ce jurnalişti nemţi şi britanici au scris despre el. Golul marcat de jucătorul turc în meciul din weekend cu FC Koln este unul de toată frumuseţea şi îl recomandă pe jucătorul în vîrstă de 20 de ani ca fiind cel mai bun executant de lovituri libere din Europa. ”Şut de la 30 de metri direct în plasa laterală. Biomecanică nemaivăzută la alţi fotbalişti”, au rezumat jurnaliştii de la Bild.

Mijlocaşul lui Leverkusen deţine un şut excepţional. Putere, precizie, toate aceste lucruri îl caracterizează pe aceasta. În plus mingea trimisă de Calhanoglu se învîrte foarte puţin în aer şi în dese rînduri ia o traiectorie neaşteptată care îi bagă în ceaţă pe portari. Golurile marcate de jucătorul turc ne amintesc şi de cele reuşite de Hagi în urmă cu 15-20 de ani. Pe vremea în care evolua la Hamburg, jucătorul de 20 de ani a marcat dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 40 de metri. Şutul l-a lăsat cu gura căscată pe Jurgen Klopp, care a încercat apoi să-l transfere la Dortmund, însă acesta a ales să joace la Leverkusen.

31 de goluri a marcat Calhanoglu în Bundesliga. Majoritatea lor au fost înscrise în urma unor lovituri libere executate extraordinar!
15.000.000 de euro a plătit Levekusen în vară pentru internaţionalul turc.

Alte goluri fabuloase marcate de Hakan Calhanoglu

Vedeţi mai jos o serie de goluri fabuloase marcate de alte genii ale loviturilor libere: Juninho Pernambucano, Pier van Hooijdonk, Cristiano Ronaldo sau David Beckham. În clipurile video de mai jos veţi sesiza faptul că nici unul dintre cei 4 maieştri ai loviturilor libere nu au o biomecanică asemănătoare, fiecare are un stil diferit de execuţie, aşa cum şi  Hakan Calhanoglu loveşte într-un stil unic balonul.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!