Fotbal intern

Măsură de urgenţă luată de LPF după moartea Regelui Mihai!

LPF a anunţat pe site-ul oficial ce decizie de ultimă oră a luat pentru ultimele meciuri din acest an din Liga 1 Betano după ce Regele Mihai a decedat la vârsta de 96 de ani.
Autor: Daniel Vlad | 07.12.2017 | 18:02
Măsură de urgenţă luată de LPF după moartea Regelui Mihai!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pe site-ul oficial că toate meciurile din Liga I Betano din acest an vor fi precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră. Într-un mesaj postat oficialii LPF şi-au manifestat ataşamentul pentru tragedia prin care trece acum familia regală.

Liga Profesionistă de Fotbal este profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale, Regele Mihai al României. În conformitate cu Hotărâre Guvernului nr. 870 / 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile din Liga 1 Betano din acest an să fie precedate de un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai al României, iar toţi jucătorii şi antrenorii vor purta banderole de culoare neagră”, a anunţat LPF.

Regele Mihai a decedat la 96 de ani!

Trupul neînsufleţit al regelui va fi adus în ţară cu o aeronavă a Ministerului Apărării Naţionale. Ministrul Mihai Fifor  a explicat că există un protocol între MApN şi Casa Regală a României, iar ministerul se va implica în organizarea funeraliilor, după ce va avea o discuţie cu reprezentanţii familiei regale.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi adus în ţară în 13 decembrie, la ora 11.00, iar în 16 decembrie, la ora 12.30 va avea loc slujba de înmormântare la Catedrala Patriarhală, iar la 18.45, va avea loc slujba de îngropare, la Curtea de Argeş. Majestatea sa va fi înmormântat lângă fosta sa soţie, Regina Ana.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!