Veşti proate de la Casa Regală a României! Regele Mihai mai are câteva ore de trăit!

Veşti proaste de la Casa Regală a României! Regele Mihai mai are câteva ore de viaţă, potrivit consilierului său Michael Flaks.
10.11.2017 | 16:44
Vesti proate de la Casa Regala a Romaniei Regele Mihai mai are cateva ore de trait
ADVERTISEMENT

Timpul se scurge rapid pentru Regele Mihai! Consilierul Majestăţii Sale a anunţat că Regele mai are doar câteva ore, poate zile, de trăit. “Este destul de trist şi îngrijorător pentru că Majestatea Sa este într-o stare de sănătate precară de doi, trei ani. Însă, am înţeles că sunt ultimele ore sau zile în viaţă ale Majestăţii Sale, Regele”, a desclarat Michael Flaks, consilierul Majestăţii Sale, citat de royalcentral.co.uk.

De altfel, Casa Regală a României a anunţat zilele trecute că starea de sănătate a Regelui Mihai I s-a agravat, iar de ziua onomastică, pe 8 noiembrie, Majestatea Sa a primit Sfânta Împărtăşanie. La doar o oră după ce Regele Mihai a fost împărtăşit, nepotul lui, Nicolae, a încercat să ajungă cu forţa la căpătâiul bunicului său, dar membrii Casei Regală i-au interzis să-l vadă. Mai mult, Principesa Margareta a depus plângere la poliţie pentru tentativă de violare de domiciliu şi agresiune fizică.

ADVERTISEMENT

Regele Mihai mai are câteva ore de viaţă, dar nepotul său nu îl poate vedea

Prinţul Nicolae Medforth-Mills susţine că, săptămâna aceasta, a fost a şaptea oară când a încercat să îl vadă pe Regele Mihai, precizând că de fiecare dată a fost refuzat. Nepotul Regelui spune că a stat de multe ore în faţa casei ore întregi, doar pentru a+l vedea pe bunicul său, dar nu a fost lăsat! Printul susţine că ar vrea să i se explice de ce nu îşi poate vedea bunicul dar şi de ce a fost scos din linia de succesiune.

“A fost foarte dificil pentru mine că n-am avut cum să-l văd pe bunicul meu. A fost a şaptea oară în ultimii doi ani când am încercat. Nu am avut ce să fac, am încercat cu scrisori, am încercat la telefon şi faţă în faţă, am stat patru ore in faţa casei la un moment dat. Tot timpul a fost un răspuns negativ. Simt că am pierdut ceva din sufletul meu. Am ceva gol. Am plâns foarte multe. (..)Am încercat a doua zi (n.r. miercuri), din nou, să-l văd. Nimic. (..)În noiemrie m-am întors în România şi am scris un mail mătuşii mele (..). Nu a existat niciun fel de comunicare”, a declarat nepotul Regelui Mihai la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Prinţul Nicolae a fost scos din linia de succesiune după ce ar fi lăsat însărcinată o femeie. Nicoleta Cîrjan, mama presupusului copil al Prinţului Nicolae susţine acum că vrea să facă testul de paternitate, dar că vrea ca testul să fie făcut în două locuri, nu doar la IML, cum a solicitat Prinţul Nicolae. Femeia susţine că nu acesta a fost adevăratul motiv pentru scoaterea lui Nicolae din linia de succesiune, deoarece nu a fost făcut testul de paternitate, deci Casa Regală nu ştie exact dacă este copilul lui sau nu. Nicoleta Cîrjan mai spune că acesta a fost doar un motiv pentru scoterea lui Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale. 

Tags: