ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Veşti triste de la Casa Regală! Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a deteriorat

Veşti triste pentru toţi românii! Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a deteriorat! Principesa Moştenitoare Margareta s-a întors în Elveţia pentru a fi alături de Regele Mihai. Alteţele...
Autor: Filon Stan | 06.11.2017 | 10:52
Veşti triste de la Casa Regală! Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a deteriorat

Veşti triste pentru toţi românii! Starea de sănătate a Regelui Mihai s-a deteriorat! Principesa Moştenitoare Margareta s-a întors în Elveţia pentru a fi alături de Regele Mihai. Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au revenit în Elveţia aseară, la reşedinţa privată a Majestăţii Sale.

ADVERTISEMENT

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Regele Mihai, printre ultimii şefi de stat din al Doilea Războii Mondial aflat în viaţă

Mihai I a fost regele României între 20 iulie 1927 şi 8 iunie 1930, precum şi între 6 septembrie 1940 şi 30 decembrie 1947. Este unul dintre puţinii foşti şefi de stat în viaţă din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.

ADVERTISEMENT

Fiu al principelui moştenitor Carol, Mihai a moştenit de la naştere titlurile de principe al României şi principe de Hohenzollern-Sigmaringen, la care a renunţat mai târziu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!