News
notix pixel id

Regele POKERULUI a dispărut. E căutat de poliţie

Johannes Strassmann - germanul care a ajuns milionar jucând poker - a dispărut misterios sâmbătă, în Slovenia. A fost văzut ultima oară la Ljubljana, iar poliţia slovenă îl caută cu...
28.06.2014 | 23:09
Regele POKERULUI a dispărut. E căutat de poliţie

Johannes Strassmann – germanul care a ajuns milionar jucând poker – a dispărut misterios sâmbătă, în Slovenia. A fost văzut ultima oară la Ljubljana, iar poliţia slovenă îl caută cu mijloace excepţionale, relatează 20minutes.ch.

Au fost mobilizate elicoptere şi vase care îşi concentrează căutările la Ljubljana şi în împrejurimi. Prietenii săi au creat un grup pe Facebook, sperând să adune cât mai multe date despre germanul de 29 de ani. Potrivit poliţiei, când a fost văzut ultima oară, purta cămaşă albă şi pantaloni jeans. Forţele de ordine au verificat deja casele lui Strassmann din Austria şi Germania

Conform site-ului Pokernews, jucătorul de poker s-a dus în Slovenia să se întâlnească cu nişte prieteni cu care urma să petreacă o vacanţă în Croaţia.

Johannes Stressmann a ajuns milionar jucând poker şi antrenând alţi jucători. A colaborat cu campionul mondial Pius Heinz, cei doi câştigând 8,7 milioane de dolari în 2011, în Statele Unite.

Sursă: www.romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri