Life

Regele Spaniei, distrus după ce a aflat că Regina l-a înșelat pe toate drumurile! Scandal mai mare decât toată Casa Regală

Casa Regală a Spaniei este zguduită după ce Regele a aflat că Regina ”i-a pus coarne” pe toate drumurile.
02.06.2024 | 22:43
Regele Spaniei distrus dupa ce a aflat ca Regina la inselat pe toate drumurile Scandal mai mare decat toata Casa Regala
Casa Regală a Spaniei este zguduită după ce Regele a aflat că Regina ”i-a pus coarne” pe toate drumurile / Foto: https://www.casareal.es/, Hepta / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Regele Felipe al Spaniei a aflat de infidelitățile soției sale, Regina Letizia, iar acum, spun jurnaliștii iberici, suferă cumplit. Conform informațiilor apărute până acum, Regele a fost încornorat în nenumărate rânduri, soția lui fiind extrem de libertină în comportament.

Regele Spaniei, umilit și înșelat în nenumărate rânduri

Conform informațiilor apărute până în prezent, Regele Felipe al Spaniei nu a fost tocmai inspirat când și-a ales-o drept consoartă pe Regina Letizia. Mai exact, pare-se, ea este acuzată de infidelitate. Culmea, nu ar fi călcat strâmb doar o dată…

ADVERTISEMENT

Jaime Peñafiel, jurnalistul care a ”aruncat în aer” Casa Regală a Spaniei cu dezvăluirile despre infidelitățile Reginei, spune că Majestatea Sa Felipe ar fi fost „devastat și distrus”. Iar dezvăluirile apărute în cartea ”Tăcerile Letiziei” nu sunt deloc amabile când vine vorba de viața intimă a Casei Regale spaniole.

Culmea, se precizează în carte, Regina Letizia l-ar fi înșelat pe Rege cu fostul ei cumnat. Ea ar fi avut o aventură, deja măritată cu Regele Felipe, în compania lui Jamie del Burgo, cel care a fost căsătorit cu sora ei, Telma Ortiz. Aventura a avut loc, susține jurnalistul spaniol citat de Click, în 2011, la New York.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, mai susține jurnalistul Regele Felipe ar fi simțit că Regina nu îi este chiar fidelă. Și, pe atunci, cum își obliga gărzile de corp – ale lui sau ale Reginei – să raporteze orice mișcate, Regele Felipe ”știa că Letizia îl înșela”.

„În acea zi a fost însoțită de garda ei de corp, care, fără îndoială, ar fi transmis un raport Ministerului de Interne sau (Palatului n. red.) Zarzuela”, a scris jurnalistul, care a adăugat că regele a fost extrem de afectat de veștile primite din SUA.

ADVERTISEMENT

Regele Felipe și Regina Letizia au două fiice

Regele Felipe a făcut un gest fără precedent în viața Casei Regale a Spaniei. A decis să se căsătorească cu Letizia deși ea nu era la primul mariaj, încălcând astfel o cutumă cu privire la consoarta regală. Regina a mai fost căsătorită, timp de 10 ani, cu scriitorul Alonso Guerrero Pérez.

L-a cunoscut, după divorț, pe Regele Felipe, ea lucrând ca reporter la o televiziune din Spania. A renunțat la meseria ei, în 2003, atunci când le-a fost anunțată, oficial, și logodna. Înainte de nuntă, mai susține jurnalistul care a scris cartea care ar devoala infidelitățile Reginei, ea s-ar fi întâlnit cu fostul ei cumnat.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, în 2004, Regina Letizia i-ar fi cerut fostului soț al surorii sale să ”nu o părăsească niciodată”. Aventura lor s-ar fi încheiat cu mulți ani mai târziu, în anul 2011. Pe atunci, susține sursa citată, Regina Letizia i-a spus că nu se mai pot vedea. Discuția, pare-se, ar fi avut loc prin telefon.

Regele Felipe și Regina Letizia au două fiice împreună: Leonor, de 18 ani, și Sofía, de 17 ani. Regele Spaniei are 56 de ani, iar Regina 51 de ani. Cei doi, până la apariția scandalului, reușiseră să restabilească popularitatea Casei Regale a Spaniei, după domnia dificilă a lui Juan Carlos.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”