Fotbal intern

VIDEO / Revine Reghe? “M-aş REÎNTOARCE la Steaua!”

Laurenţiu Reghecampf a fost invitat la FANATIK SHOW pe LOOK TV şi a dezvăluit că s-ar reîntoarce la Steaua: "Mi-ar surîde să revin la Steaua. E în sufletul meu, am avut satisfacţii enorme şi...
02.09.2014 | 00:01
VIDEO  Revine Reghe Mas REINTOARCE la Steaua
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a fost invitat la FANATIK SHOW pe LOOK TV şi a dezvăluit că s-ar reîntoarce la Steaua: “Mi-ar surîde să revin la Steaua. E în sufletul meu, am avut satisfacţii enorme şi ca jucător şi antrenor. M-aş întoarce la Steaua! 

“Steaua are nevoie de jucători cu personalitate!”

Jucătorii pe care i-a luat Steaua, Papp, Rusescu, Bourceanu, sînt foarte interesanţi. Sînt jucători reprezentativi care au puterea să vorbească, au personalitate. Steaua are nevoie de experienţă. Pentru că fanii au fost obişnuiţi cu rezultate bune. Cei mai buni pleacă, e normal să fie aşa, iar cei ce vin în loc trebuie să se ridice la nivelul celor plecaţi. La Steaua e presiune mereu. Jucătorii transferaţi de Steaua sînt foarte buni. Pe unii i-am vrut şi eu cînd eram la Steaua, precum Luchin. Alex a fost accidentat şi de asta nu s-a impus la Trabzonspor. Dar se va întoarce şi va reuşi să confirme. Pentru Rusescu a fost foarte greu la Sevilla, pentru că a au fost aduşi jucători de mare valoare pe postul lui cînd s-a transferat. Au avut tăria de caracter să accepţi să te reîntorci. Este o presiune în plus pentru ei că au revenit la Steaua. 

ADVERTISEMENT

“Gâlcă? Dacă titlul e în pericol, toată lumea ştie finalul!”

Gâlcă? Îmi doresc să reuşească. Indiferent de ce antrenor a la Steaua, dacă titlul e în pericol, toată lumea ştie care e finalul. Şi eu la arabi sînt în aceeaşi situaţie. Nu e în regulă ce s-a întîmplat pînă acum. Îmi doresc enorm ca Steaua să ia campionatul, să aibă rezultate în Europa League. La Steaua e greu. Jucătorii au personalitate, au dreptul să spună ce au de spus.

“Luptă grea cu Astra şi Petrolul, dar Steaua e favorită”

Va fi o luptă grea la titlu între Steaua, Astra şi Petrolul. Chiar şi CFR Cluj! Dar Steaua rămîne favorită pentru că este cea mai valoroasă echipă din campionat. Cu Viitorul au jucat mai slab dar e important că au cîştigat, venind după povestea de la Sofia. Cu Stanciu e nevoie de răbdare, s-a pus prea multă presiune pe el.

ADVERTISEMENT