Fotbal intern

Decizie radicală luată de Prodanca şi Reghe: ”Am o singură viaţă!”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au luat, zilele acestrea, o decizie radicală! Cei doi vor să se mute definitiv din România. Prodanca a dezvăluit care este motivul pentru care ea şi...
15.04.2015 | 15:20
Decizie radicala luata de Prodanca si Reghe Am o singura viata
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au luat, zilele acestrea, o decizie radicală! Cei doi vor să se mute definitiv din România. Prodanca a dezvăluit care este motivul pentru care ea şi fostul antrenor al Stelei vor să plece.

“E mai bine pentru că este mai linişte, oamenii sînt mai buni. Nu există bîrfele şi răutatea pe care le găsim aici. Îmi pare rău, dar ăsta e adevărul, poate mulţi vor spune că nu eşti româncă bună. Nu!

ADVERTISEMENT

Sînt o româncă foarte bună, dar eu, una, am ajuns la capătul puterilor şi îmi place să-mi trăiesc viaţa frumos, pentru că am o singură viaţă şi nu îmi place să o trăiesc în ură şi în răutate şi în invidie.

Ne-am gîndit mereu să ne întoarcem în America sau Laur să antreneze în America numai că deocamdată Laur a ajuns la un nivel incredibil. Din vară vedem exact ce se va întîmpla, unde va alege să meargă. Nu ne grăbim. Sîntem nişte oameni foarte relaxati şi cred că pentru un antrenor este foarte important să ia o echipă de la început, nu pe parcurs a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre acuzaţiile de blat, care i-au fost aduse după meciul cîştigat de Viitorul în 2013, cu scorul de 5-2, pe vremea cînd antrena Steaua. Tehnicianul a oferit lămuriri şi cu privire la întîlnirea sa cu Gigi Becali:

“Nu am fost la meciul Stelei cu Astra, aşa cum eronat s-a afirmat despre mine. M-am întîlnit cu Gigi Becali doar la Mamaia, la botezul nepoatei lui Teia Sponte. Sîntem prieteni şi mi se părea normal să merg. Nu am negociat cu Gigi Becali şi deocamdată nu tratez cu vreo altă echipă. Mai mult, peste două săptămâni voi pleca în SUA cu familia”

ADVERTISEMENT

“Afirmaţia că acel meci ar fi fost aranjat între Gigi Becali şi Hagi e o tîmpenie. La fel, nu s-a pus problema ca eu să plec din Ghencea. Unii chiar n-au altceva de vorbit şi se trezesc aruncînd cu asemenea aiureli. Nu am nimic în plus de comentat şi vă rog să mă credeţi că am trimis rezervele în teren din cu totul alte considerente”, a spus Reghecampf pentru Ziarul Ring.