Fotbal intern

Vezi ce “cadou” va primi Reghe dacă va califica echipa

„Dacă Steaua trece de Legia, vom avea un copil”, este titlul unui articol apărut pe site-ul polonez fakt.pl, astăzi pe la amiază, şi care reproduce declaraţia Anamariei Prodan....
26.08.2013 | 19:14
Vezi ce cadou va primi Reghe daca va califica echipa
ADVERTISEMENT

„Dacă Steaua trece de Legia, vom avea un copil”, este titlul unui articol apărut pe site-ul polonez fakt.pl, astăzi pe la amiază, şi care reproduce declaraţia Anamariei Prodan.

“Împreună antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf  (37 de ani), creează cuplul cel mai controversat din România. Este o femeie orchestră: avocat, agent de fotbal, vedeta reality show, proprietar si preşedinte al mai multor companii, printre care şi la Universitatea Cluj. Într-un interviu pentru fakt, Anamaria Prodan (41 de ani) spune în mod deschis: – Dacă soţul meu şi echipa lui vor elimina Legia, voi mai face un copil, care este doar un alt vis de-al meu”, este caracterizarea făcută de ziariştii polonezi.

ADVERTISEMENT

“Sînt numărul unu! Reprezint 80 la sută dintre jucătorii de la marile cluburi”

“Provin dintr-o familie faimoasă. Mama mea a fost o cunoscută cîntăreaţă de muzică populară. Îmi place sportul, mai ales fotbalul. Eu locuiesc în România, dar toată viaţa mea se va desfăşura la Las Vegas. Sînt un cetăţean al Statelor Unite, am o mulţime de imobiliare şi o afacere uriaşă cu automate de băuturi”, a povestit Prodanca, care a relatat apoi despre meseria ei de impresar. „Toată lumea se întreba cum o femeie poate semna contracte cu staruri, cum ar fi Adrian Mutu. Alţi agenţi au vrut să mă distrugă, dar am fost prea puternică. Sînt numărul unu în această afacere. Mulţi nu pot suporta. Reprezint 80 la sută din jucătorii de la cele mai mari cluburi. Cei mai mulţi sînt jucători de bază ai Stelei: Alexandru Bourceanu, Adrian Popa, Nicolae Stanciu … Sînt mîndră de ei. Mă bucur că au încredere în mine”.

Soţia antrenorului Stelei le-a povestit polonezilor şi despre compatriotul lor, Lukasz Szukala, pe care tot ea îl manageriază: “În primul rînd, Lukasz este prietenul meu. El este inteligent, amuzant, sincer, vorbeşte şase limbi. Un tip grozav. Cînd am fost director general la Gloria Bistriţa, l-am adus în România. Nimeni nu a crezut în el. A fost un jucător bun şi, după şase luni, a devenit unul dintre fundaşii de clasă din România. Acum este cel mai bun din România”.

ADVERTISEMENT

Interviul se termină cu o promisiune spectaculoasă:

Fakt: În presa din România,  Laurentiu Reghecampf a spus că, dacă Steaua elimină Legia şi pătrunde în grupele Ligii Campionilor, îi va cumpăra soţiei un Mercedes de lux.

Anamaria Prodan:  Nu contează. Soţul meu cumpără mai mereu cadouri scumpe. Şi vreau să-i ofer şi eu ceva ce nu se poate cumpăra – o fiică de vis!

ADVERTISEMENT

De precizat că Anamaria Prodan a fost gravidă la începutul acestui an, însa, cînd sarcina avea patru luni, fătul s-a oprit din evoluţie.

print scrn prodanca