STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Reghe le răspunde ”cîinilor”: ”Dacă ai ceva în pantaloni, nu faci aşa ceva!”

STEAUA, UMILINŢA MAXIMĂ. Laurenţiu Reghecampf le-a răspuns fanilor de la Dinamo, cei care au lucrat la coregrafia de pe Arena Naţională, ”Doar Dinamo Bucureşti”.

"Mai sînt trei zile pînă la meciul cu Dinamo, tăvălugul e în deal, vom vedea ce se va întîmpla. Eu cred că acel mesaj ne-a unit pe toţi, pe toţi oamenii care iubesc echipa şi ar trebui să fie un semnal şi pentru cei de la CSA. Nu poţi să plăteşti 40 de milioane pentru ceva ce nu există.

Aceste lucruri dor, nu se poate face aşa ceva. Dacă ai ceva acolo în pantaloni, nu poţi face un aşa lucru la un asemenea meci. Valoarea unui club vine din rezultate. Noi răspunsul îl vom da sîmbătă pe teren", a afirmat Reghecampf.

Membri ai PCH i-au făcut o farsă lui Gigi Becali, la meciul Stelei cu City. Aceştia i-au spus că sînt fani stelişti din străinătate şi au găsit o firmă care să pregătească o coregrafie spectaculoasă pentru meci. Totul gratis.

Gigi a acceptat, iar finalul este cunoscut. La tribuna a doua a apărut mesajul, purtat de 15.000 de stelişti: ”Doar Dinamo Bucureşti”.