Fotbal intern

Georgievski şi Latovlevici şi-au IRONIZAT antrenorul!

Iasmin Latovlevici şi Daniel Georgievski, steliştii responsabili cu cele mai ciudate "coregrafii" la golurile "roş-albaştrilor" şi cu glumele, au sărit calul la antrenamentul de ieri, de la ora...
04.11.2013 | 15:10
Georgievski si Latovlevici siau IRONIZAT antrenorul

Iasmin Latovlevici şi Daniel Georgievski, steliştii responsabili cu cele mai ciudate “coregrafii” la golurile “roş-albaştrilor” şi cu glumele, au sărit calul la antrenamentul de ieri, de la ora 16:00, iar alţi coechipieri le-au urmat exemplul. “Secundul” Cristian Ţermure a trebuit să oprească mai devreme şedinţa de pregătire, deoarece fotbaliştii pe care îi avea la antrenament nu-i ascultau cu atenţie indicaţiile sale şi îşi dădeau coate între ei după ce acesta le spunea ce trebuiau să facă. La finalul partidei cu Corona Braşov, Reghe le-a spus jucătorilor să se prezinte la stadionul din Ghencea a doua zi, de la ora 15:00. După ce le-a ţinut o şedinţă elevilor săi, analizînd greşelile din ultimul joc de campionat, pe titularii din jocul cu Corona i-a trimis la refacere, iar pe jucătorii care au fost rezerve şi pe cei care nu au prins lotul i-a trimis să facă antrenament cu Cristian Ţermure”, a dezvăluit o sursă din cadrul clubului Steaua pentru FANATIK.

A oprit antrenamentul mai devreme

Ţermure s-a simţit înjosit de jucători şi a decis să întrerupă şedinţa de pregătire. “«Ţac» (n.r. – Ţermure) a început să dea indicaţii elevilor săi, dar a observat că aceştia nu sînt de loc concentaţi la comenzile lui. Mai mult, pe unii chiar i-a surprins cînd zîmbeau şi îşi dădeau coate fără motiv, înţelegînd din aceste lucruri că îl iau peste picior. După ce a răbdat cît a putut, pe finalul antrenamentului a cedat nervos  a hotărît să pună punct şedinţei de pregătire cu 15 minute mai devreme. S-a simţit ironizat cînd a văzut că jucătorii nu sînt concentraţi sută la sută la ceea ce aveau de făcut. Ulterior, Ţermure i-a comunicat lui Reghe toate aceste probleme de la antrenament”ne-a mai detaliat sursa din cadrul clubului.

Nu este exclus ca acest episod să se lase cu amenzi, ştiut fiind faptul că Reghe nu suportă ieşirile în decor. Sub comanda antrenorului secund al campionilor s-au pregătit următorii jucători: Niţă, Cojocaru, Rîpă, Bratu, Mihai Costea, Prepeliţă, Latovlevici, Gabi Matei, Georgievski, Piovaccari, Răduţ, Adi Popa şi Iancu. Apropiaţi ai roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK că antrenorul secund Cristi Ţermure n-are autoritate foarte mare în faţa jucătorilor, fiindcă nici Reghe nu-l consultă prea tare şi, mai mult, la meciuri nici macar n-are loc pe banca tehnică, ci este obligat să treacă pe locurile adiţionale, pe scaunele din dreapta locului unde stau Reghe, ceilalţi din staff-ul său şi rezervele.

www.fanatik.ro www.rpressport.ro

Tags: