Life

Reghe a depus actele de divorț! Prodanca, reacție tulburătoare în miezul nopții: “Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, iar Anamaria Prodan a avut o reacție tulburătoare în miezul nopții, după anunțul făcut de antrenorul Universității Craiova.
11.10.2021 | 09:19
Reghe a depus actele de divort Prodanca reactie tulburatoare in miezul noptii Dumnezeu nu lasa nimic sfant sa dispara
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a reacționat, după ce Reghe a depus actele de divorț, așa cum a anunțat noaptea trecută. Impresara de fotbal nu se dezice de familia ei și a declarat că iubirea pentru soțul ei este mai puternică decât orice.

În weekend, FANATIK a anunțat, în exclusivitate, că iubita antrenorului de la Universitatea Craiova, Corina Bilcon, este însărcinată. De altfel, FANATIK a anunțat, încă din iunie, că Laurențiu Reghecampf și impresara divorțează.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Prodanca, după ce Reghe a depus actele de divorț

La miezul nopții, Laurențiu Reghecampf a anunțat, oficial, că a depus actele de divorț. Antrenorul Universității Craiova a declarat că nu se va dezice niciodată de căsnicia cu Anamaria Prodan, însă își dorește să meargă pe alt drum.

Impresara a reacționat, la câteva ore, după declarația celui care i-a fost partener de viață încă din 2008. Într-un mesaj postat pe pagina de Instagram, Anamaria Prodan a explicat cât de importantă este familia pentru ea, spunând că „Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară”.

ADVERTISEMENT

Gestul Anamariei Prodan arată că impresara a avut o noapte albă după anunțul (încă) soțului ei, față de care și-a declarat dragostea, încă o dată, semn că nu poate accepta că “soarele ei”, așa cum îi spune lui Reghe, a apus.

Mesajul incredibil al Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecamp a anunțat divorțul

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe pământ! Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime, comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr.!

ADVERTISEMENT

Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin! Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic sfânt să dispară! Prostiile presei gen lovitură pentru Anamaria Prodan sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei!

Satisfacție nu vom da nimănui, pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan, mesaj după ce Reghe a anunțat că a depus actele de divorț. Sursa foto: Instagram

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, după cum a anunțat noaptea trecută. Acesta a oferit câteva detalii despre situația căsniciei cu impresara de fotbal, după ce Anamaria Prodan a negat divorțul.

Antrenorul a mai spus, de asemenea, că familia este foarte importantă pentru el și că nu se va dezice de căsnicia cu Anamaria Prodan.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.

Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, a declarat antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

În urmă cu câteva luni, Laurențiu Reghecampf a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că el și Anamaria Prodan urmează să divorțeze. Acesta a cerut discreție în ceea ce privește situația din viața personală.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, spunea Reghe pe 17 iunie, pentru FANATIK.

Corina Bilcon, iubita lui Reghe, este însărcinată în trei luni. Cei doi au o relație de câteva luni și vor deveni părinți peste jumătate de an, așa cum FANATIK a anunțat zilele trecute.

ADVERTISEMENT