Fotbal intern

Reghe, adevărul despre Daum: “Nu sîntem MAIMUŢE! Să ne respectăm”

Steaua a jucat primul meci oficial din noul sezon, finala Cupei Ligii, sub ochii noului selecţioner al României, Christoph Daum. Tehnicianul german, care anunţase că doreşte să aibă o discuţie...
19.07.2016 | 00:08
Reghe adevarul despre Daum Nu sintem MAIMUTE Sa ne respectam
ADVERTISEMENT

Steaua a jucat primul meci oficial din noul sezon, finala Cupei Ligii, sub ochii noului selecţioner al României, Christoph Daum. Tehnicianul german, care anunţase că doreşte să aibă o discuţie cu antrenorul Stelei, s-a dus după meci la vestiare, însă întîlnirea cu Reghe nu a mai avut loc. 

“Nu am avut nicio şansă. Am fost acolo, aşteptam, dar nu am putut vorbi cu el. Bine, am avut o scurtă conversaţie cu Emil Săndoi, de la Concordia. Ok, pot doar să-mi ofer suportul, pot să fiu doar deschis la discuţii, dar dacă nu este posibil, ok, trebuie să accept asta şi voi accepta! Cred că sînt destul de matur, la fel şi Reghecampf, există telefon, numărul meu îl cunoaşte multă lume. Avem personalitate şi putem discuta direct, acesta este felul meu”, a declarat Christoph Daum, în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

“A venit cu 3 camere de la FRF după mine!”

FANATIK.RO a luat legătura cu Laurenţiu Reghecampf pentru a afla ce s-a întîmplat cu adevărat pe holurile Arenei Naţionale, iar tehnicianul Stelei a făcut dezvăluiri uluitoare despre întîlnirea cu Daum.

“Să fie clar şi vă întreb pe voi, ziariştii. Cum puteam face o discuţie serioasă despre problemele fotbalului românesc cu domnul Daum, pe holul stadionului, după meci, aproape de miezul nopţii? Eu credeam că vrem profesionism, nu circ! Domnul Daum a venit la vestiare cu 3 camere de la FRF şi cu cîţiva ziarişti încolonaţi, după dânsul. Mi s-a părut mai mult o întîlnire pentru o campanie de imagine, decât una cu intenţii de discuţii tehnice, între doi antrenori!”

ADVERTISEMENT

“Bineînţeles că n-am putut să vorbesc, mai ales că mă şi bucuram cu băieţii pentru cucerirea primului trofeu al sezonului. Nu cred că era deloc momentul potrivit pentru a face o analiză profesionistă, aproape de miezul nopţii, împreună cu selecţionerul naţionalei. Şi pentru asta văd că sînt făcut arogant acum…”

“Aceasta nu este decît o diversiune ieftină, din punctul meu de vedere! Cine mă cunoaşte ştie că sînt orice, doar arogant nu! Îl respect pe domnul Daum şi mă văd cu dînsul oricînd la o cafea sau la un prînz, să discutăm lucruri serioase, de substanţă, despre fotbalul nostru, dar nu cu presa după noi. Nu cred că e normal! Nu sîntem maimuţe pentru spectacol, trebuie să ne respectăm!”, a dezvăluit Reghcampf, în exclusivitate pentru FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

FRF şi Daum, aceeaşi tactică şi cu “alunecosul” Şumudică 

Dezvăluirea lui Reghe este susţinută de ce s-a întîmplat la Cluj, la finalul săptămînii precedente, cînd, la Supercupa României, Christoph Daum s-a văzut cu Marius Şumudică şi Vasile Miriuţă, iar momentul a fost imortalizat de echipa de comunicare a FRF şi de televiziuni, în timp real.

După ce antrenorul Astrei l-a făcut praf şi pulbere pe Daum, la instalare, despre care spusese că “apleca nasul în farfurie”, cu trimitere la problemele cu drogurile avute de neamţ în trecut, acum, Şumudică şi-a arătat încă o dată caracterul dîmboviţean, declarînd după că a fost “deosebit de încîntat de întîlnirea cu Daum”!

ADVERTISEMENT

daummmmm

Şumudică despre Daum, pe 6 iulie: “FRF a pus un antrenor care apleca nasul în farfurie. Asta e, ne ducem crucea. Sîntem într-o mizerie.”

Şumudică despre Daum, pe 16 iulie: “A fost o onoare să discut cu domnul Daum, îmi place temperamentul său”