Carousel hot news

Reghe, aproape de un nou record! “Sper să mă scape de povară”

Calificarea Stelei în sferturile Cupei României după victoria categorică în faţa lui ACS Timişoara, 2-0, a mai  consemnat încă un pas spre un nou record al lui Reghecampf în Ghencea....
31.10.2013 | 13:07
Reghe, aproape de un nou record!
Laurentiu Reghecampf.
ADVERTISEMENT

Calificarea Stelei în sferturile Cupei României după victoria categorică în faţa lui ACS Timişoara, 2-0, a mai  consemnat încă un pas spre un nou record al lui Reghecampf în Ghencea.  Dacă va reuşi eventul, actualul tehnician al “roş-albaştrilor” devine al cincilea antrenor din istoria Stelei care atinge această performanţă, după ce doar Gheorghe Popescu I, Anghel Iordănescu, Emerich Ienei şi Dumitru Dumitriu au mai avut această reuşită cu steliştii.

În ciuda participărilor constante în competiţiile europene şi parcursului foarte bun din Liga I în ultima perioadă, eventul rămâne unul dintre obiectivele greu de îndeplinit pentru stelişti. Ultima oară cînd Steaua reuşea să cîştige atît titlul, cît şi Cupa României se întîmpla în sezonul 1996/1997, cînd jucătorii din Ghencea, cu Ţiţi Dumitru pe bancă şi Laurenţiu Reghecampf titularul postului de fundaş dreapta, reuşeau să cucerească ambele trofee în detrimentul lui Rapid şi FC Naţional. Contactat de FANATIK, ultimul tehnician care a reuşit această performanţă a declarat că speră ca anul acesta Steaua să nu rateze ce şi-a propus sub actuala conducere tehnică. “Sper din tot sufletul că Reghecampf mă va scăpa de o povară, trebuie să facă eventul!. După ce eram catalogat ca fiind ultimul antrenor care a calificat Steaua în Liga Campionilor, vreau să scap şi de această etichetă.  Îmi aduc aminte că l-am avut pe Reghe în teren la finala  din Cupa României cu Naţional şi mă bucur că băiatul acesta face performanţă în Ghencea”, a declarat Dumitriu.

ADVERTISEMENT

“Reghe, ai grijă! Mobilizează-ţi jucătorii”

Ţiţi Dumitriu a explicat şi capcanele pe care a doua competiţie din România le are, Steaua nefiind străină de acest lucru, în trecut echipa din Ghencea reuşind “performanţa” să fie eliminată de formaţii mult mai slabe cotate, cum s-a întîmplat în 2005, cînd “roş-albaştrii” au fost eliminaţi la penalty-uri de către echipa secundă a Rapidului. “Deşi nu vreau să se spună că mă apuc să-i dau sfaturi lui Reghe, îi spun să fie atent la meciurile din Cupa României pentru că sînt periculoase. Reghecampf trebuie să fie sigur că jucătorii se mobilizează la maxim. Sper să-şi îmbogăţească CV-ul cu o Cupă a României”, a încheiat fostul antrenor din Ghencea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri