Fotbal intern

Reghe îl atacă FURIOS pe Stan: “Vorbeşte cam MULT!” Reacţia lui “Iliesta”

UPDATE, 16 ianuarie, 10:20 / "Am calitate să vorbesc despre Steaua pentru că am fost jucător şi antrenor al acestei echipe. Da, n-am avut şansa lui Reghe ca antrenor, dar nu e timpul pierdut, eu...
16.02.2014 | 10:00
Reghe il ataca FURIOS pe Stan Vorbeste cam MULT Reactia lui Iliesta

UPDATE, 16 ianuarie, 10:20 / “Am calitate să vorbesc despre Steaua pentru că am fost jucător şi antrenor al acestei echipe. Da, n-am avut şansa lui Reghe ca antrenor, dar nu e timpul pierdut, eu am preluat Steaua în cel mai prost moment al ei din ultimii ani. De ce n-am voie să vorbesc despre Steaua cînd sînt întrebat de jurnalişti? Fiindcă îmi dau cu părerea despre Sînmărtean, adus de ei în Ghencea? Dacă n-am calitate, atunci o să tac, să vorbească doar el, care e cel mai bun şi cel mai tare! Aşa e bine?! Am văzut meciul cu Chiajna, a fost fix cum am spus eu înainte de startul lui şi anume că e diferenţă mare de valoare şi că Steaua va cîştiga fără probleme”, a spus Ilie Stan pentru gsp.ro.

–––––––––––––––––––––––––––––

Laurenţiu Reghecampf a simţit nevoia de a-şi apăra jucătorii de criticile oamenilor de fotbal, după partida cu Chiajna. Antrenorul Stelei l-a atacat dur pe Ilie Stan, după ce fostul tehnician al roş-albaştrilor a declarat că, la scorul de 4-0, l-ar fi văzut pe Prepeliţă în locul lui Varela.

“Văd că Ilie Stan vorbeşte cam mult. Dacă era antrenor bun, nu stătea acasă acum. Nu are calitatea să vorbească despre jucătorii noştri.

A fost un fotbalist mare, dar ca antrenor n-a făcut nimic. Toată aprecierea pentru ce a făcut pentru Steaua, însă nu poate să spună cine şi ce trebuie să joace în echipa noastră”, a spus Reghe la Sport.ro.