Fotbal intern

IRONIA lui Reghe: “Chipciu la Dinamo? Dacă-şi vînd clubul”

Laurenţiu Reghecampf a comentat amuzat declaraţiile venite dinspre "Ştefan cel Mare", dinamoviştii declarînd mai în glumă, mai în serios, că şi l-ar dori pe Alexandru Chipciu. Tehnicianul...
25.04.2014 | 18:54
IRONIA lui Reghe Chipciu la Dinamo Dacasi vind clubul

Laurenţiu Reghecampf a comentat amuzat declaraţiile venite dinspre “Ştefan cel Mare”, dinamoviştii declarînd mai în glumă, mai în serios, că şi l-ar dori pe Alexandru Chipciu. Tehnicianul Stelei nu a ratat ocazia şi i-a ironizat iar pe “cîini”, cărora le-a transmis la sport.ro că transferuri de jucători pe ruta Dinamo – Steaua nu se pot face decît într-un singur sens, adică dinspre roş-albi spre echipa patronată de Gigi Becali.

Ei au ajuns să se joace cu vorbele. Florin Bratu a zis că îl vrea pe Chipciu. Păi, Dinamo ar trebui să îşi vîndă clubul ca să îl cumpere pe Alex. Nimeni din România nu poate să ia jucători de la Steaua. Noi putem să luăm de la Dinamo, dar nu doreşte cineva să fure un jucător, cu atît mai puţin echipa Steaua“, a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei a comentat şi situaţia în care se află Dorin Rotariu după ce soţia sa a publicat o poză alături de dinamovistul pe care îl impresariază, dar a dezvăluit şi procedura care trebuie urmată ca un jucător al lui Dinamo să ajungă la Steaua. “E problema lui Rotariu, a familiei, a mangerului său. Eu, cum l-am văzut contra Stelei că a avut o reacţie de fotbalist după golurile marcate de Steaua, cred că se va descurca şi în viaţa privată. Nu ai dreptul să îţi ameninţi jucătorii nici dacă nu îşi fac treaba pe teren, nu e normal! Ce aţi vrea să declare jucătorii care sunt la Dinamo cînd sunt întrebaţi de Steaua? Eu am spus doar că, dacă jucătorii de care noi vom avea nevoie de la Dinamo vor avea o hîrtie de la club, cu o sumă fixă, vom discuta despre acest lucru. Dar nici atunci nu e sigur că se va realiza. Trebuie să ajungi la consens cu jucătorul, patronul trebuie să-şi dea acordul pentru o sumă care să fie plătită, e mult de lucru pentru un transfer“, a conchis Reghecampf.