ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Reghe, atacat dur: “Viaţa o să-i dea o lecţie! Omul sigur de valoarea lui nu e arogant”

Ioan Sdrobiş consideră că antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, va plăti scump, la un moment dat, din cauza atitudinii arogante pe care o are de cîteva luni....
Autor: Răzvan Scarlat | 13.03.2014 | 09:33
Reghe, atacat dur: “Viaţa o să-i dea o lecţie! Omul sigur de valoarea lui nu e arogant”

Ioan Sdrobiş consideră că antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, va plăti scump, la un moment dat, din cauza atitudinii arogante pe care o are de cîteva luni.

ADVERTISEMENT

“O să îi dea viaţa o lecţie şi lui! Nu i-a fost de ajuns ce a păţit prin Champions League! Acolo contează cu adevărat. Patru cu Chelsea, patru cu Schalke, l-a tăvălit şi Basel. Omul sigur de valoarea lui nu e arogant! Doamne, Doamne, era gata să preia şi naţionala! Oameni buni, acolo e neurochirurgie, nu pui un pansament, faci două injecţii şi gata! Îi urez să ajungă un mare antrenor, dar copiii ăştia se cred zei pe bancă la 38-39 de ani!”, a spus Sdrobiş pentru Gazeta Sporturilor.

sdrobis

ADVERTISEMENT

Antrenorul care l-a descoperit pe Cristi Chivu salută faptul că Gică Popescu nu a mai putut ajunge preşedinte FRF. “Burleanu spunea că vrea să destructureze un sistem viciat. Noi pe el l-am votat. Dacă ar fi venit Popescu, Federaţia ar fi devenit o Cosa Nostra, cu fraţii Becali şi Hagi în spate! Burleanu are acum o şansă să schimbe ceva!”, a spus Sdrobiş.

“Părintele” a comentat şi sentinţa dată în “Dosarul Transferurilor”. “Popescu s-a băgat unde nu trebuie, îmi pare foarte rău de el. L-au ajutat fraţii Becali pînă l-au tras după ei în puşcărie. Borcea a ajuns la puşcărie din răsfăţ. Măcar unul să-i fi spus că nu face bine. Mihai Stoica şi-a primit răsplata divină, a jignit, a atacat şi a umilit pe cine a apucat! Despre fraţii Becali, uman, regret unde au ajuns. M-a deranjat însă că au spus că nu am avut nici o contribuţie la creşterea lui Chivu. Apoi au luat ei acest Rolls Royce şi l-au vîndut!”, a spus Sdrobiş.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!