News

Prodanca e în EXTAZ! Reghe a dat o AVERE pe cadoul ei!

La finalul primului cantonament din Spania, Laurenţiu Reghecampf nu a sosit în România, ci a mers în Turcia, unde a petrecut cîteva zile cu soţia sa, Anamaria Prodan! Pe 25 ianuarie, pe un site...
08.02.2014 | 00:02

La finalul primului cantonament din Spania, Laurenţiu Reghecampf nu a sosit în România, ci a mers în Turcia, unde a petrecut cîteva zile cu soţia sa, Anamaria Prodan! Pe 25 ianuarie, pe un site socializare, sexy-impresara a anunţat cadoul pe care l-a primit de la Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul stelist i-a oferit un telefon mobil de fiţe, Vertu Constellation 2, în valoare de 6.500 de euro. Contactată de FANATIK.RO, impresara nu şi-a ascuns dragostea faţă de antrenorul din Ghencea: “Soarele meu îmi face mereu surprize, nici nu contează ce îmi aduce. Important e că după atîţia ani, noi doi ne iubim din ce în ce mai mult şi nu contenim să ne surprindem unul pe celălalt. Eu am fluturi în stomac în fiecare secundă cînd îl văd. Este soarele meu, îl divinizez şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi l-a trimis”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO.

vertu constellation 6500 euro

Butoni cu emblema Stelei

În septembrie 2013, Anamaria Prodan i-a făcut un cadou tehnicianului de 38 de ani o pereche de butoni cu însemnele Stelei. Butonii au fost achiziţionaţi de la magazonul Adinei Buzatu, prietenă bună cu soţia antrenorului Reghecampf. Următoarea zi, Adina Buzatu a dezvăluit: “Butonii Babette Wasserman sînt cadoul ideal pentru un bărbat adevărat. Află-i pasiunile şi vei alege perechea potrivită! Iată ce butoni a cumpărat Anamaria Prodan pentru soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua!”, a postat Adina Buzatu pe un site de socializare pe 15 septembrie 2013.

butoni reghe

Barcă de 125.000 de euro

La finalul lunii octombrie 2013, familia Reghecampf şi-a achiziţionat o barcă în valoare de 125.000 de euro! Ambarcaţiunea a sosit în România după aproximativ două luni, fiind o comandă specială. “Nici nu o să vă vină să credeţi ce minunăţie de ambarcaţiune are acum antrenorul Stelei. În pauza competiţională, s-a dus în America şi a semnat actele pentru ea. Este vorba despre un Mastercroft X Star 2014, ultimul model, al cărui preţ ajunge la 125.000 de euro. Barca este cea mai frumoasă din lume şi e unică în România. A fost înmatriculată în Nevada, pe numele de Reghecampf, în plus, are tot ce îţi doreşte inimioara, dotări de şapte stele, pielea albă cu roşu, semn că Anamaria nu şi-a trădat iubirea pentru echipa Dinamo, deşi soţul este stelist, şi un motor extrem de puternic. Barca familiei Reghecampf va fi adusă în ţară peste două luni, întrucît a fost comandată special şi pînă acum pe piaţă nu au ieşit decît cîteva exemplare“, a povestit un apropiat al familiei Reghecampf la acea vreme pentru Wowbiz.

reghe barca

TOP CHEF a gătit pentru Reghe

În noiembrie, emisiunea Top Chef, difuzată de Antena 1, a fost prezentă la reşedinţa familiei Reghecampf, Anamaria organizîndu-i o surpriză soţului său. Tehnicianul a fost plăcut surprins, fiind servit de participanţii Top Chef cu mîncăruri alese. La final, tehnicianul de 38 de ani a declarat: “Dacă nu mă făceam fotbalist, mă făceam bucătar. Trebuie lăudaţi, deoarece au cîntat «La mulţi ani», s-au străduit ca totul să iasă bine. Tortul de mere a fost foarte bun, invitaţii cred că s-au simţit bine. Nu mi-a plăcut carnea de vită, nu s-au priceput să o aleagă, era prea tare”, a spus Reghecampf.

ana, reghe, top chef

ATV de 15.000 de euro

În decembrie, chiar dacă tocmai sărbătorea împlinirea a 41 de ani, Anamaria Prodan i-a pregătit şi lui Reghe o surpriză! Sexy-impresara i-a cumpărat un AVT soţului său în valoare de 15.000 de euro. “Eu, de ziua mea, le fac cadouri soţului şi copiilor mei şi sînt fericită cînd ei sînt fericiţi. Cu asta mă hrănesc. Cu fericirea lor. Cadoul meu de la ei este faptul că ei există şi mă fac fericită zi de zi”, a mărturisit Anamaria pentru Libertatea în decembrie.

reghe atv

Range Rover de 120.000 de euro

În august 2012, Anamaria Prodan s-a trezit cu o surpriză extrem de frumoasă făcută de soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul Stelei i-a făcut cadou un Range Rover Vogue, o “bijuterie” pe patru roţi, care costa peste 120.000 de euro. Mare iubitoare de automobile, sexy-impresara a fost în culmea fericirii cînd a văzut cadoul lui Laurenţiu Reghecampf. După ce a îndepărtat panglica roşie, Anamaria Prodan a ţinut să testeze noul automobil al familiei Reghecampf.

range

Reghe, “reclamă” pe magazinul Cocor

La împlinirea vîrstei de 37 de ani,  Anamaria Prodan s-a gîndit să-i facă un cadou spectaculos lui Laurenţiu Reghecampf. Anamaria şi-a păcălit soţul spunîndu-i că trebuie să meargă să facă o şedinţă foto la Magazinul Cocor pentru copii. Au plecat cu toţii de acasă – ea, Reghe, Sarah şi Rebeca şi Laur junior. Au parcat în faţa magazinului, iar Reghe a rămas fără suflare atunci cînd şi-a văzut chipul pe reclamele luminoase uriaşe. Apoi au început să curgă declaraţiile cu „Te iubesc!”, dar şi urările de „La mulţi ani!”, antrenorul rămînînd fără cuvinte!

reghe cocor