Reghecampf: “Nu mă gîndesc decît la petrecere! Voi rămîne la Steaua! Sper să ne întîlnim şi cu patronul”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
08/05/2014, 23:57
Reghecampf: “Nu mă gîndesc decît la petrecere! Voi rămîne la Steaua! Sper să ne întîlnim şi cu patronul”

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că îşi doreşte să cîştige eventul, însă pînă la partida cu Astra, din finala Cupei României, doreşte să se bucure de cucerirea acestui campionat.

Am muncit foarte mult, au fost momente foarte grele în acest an. Am dorit să ne bucurăm imediat pe teren. Petrecerea va continua, sper să ne întîlnim şi cu patronul. Nu ştiu dacă voi trimite rezervele pe teren la următoarele meciuri, acum mă gîndesc doar la petrecere. Am dovedit şi în acest an că avem cei mai buni jucători, cel mai bun staff. Mulţumesc familiei mele, copiilor pentru că au fost alături de mine. Trebuie să ne bucurăm în familie. Prin rezultatele pe care le facem sper să aducem bucurie patronului şi managerului. Este important pentru Prepeliţă că a marcat un gol decisiv, dar toată echipa merită lăudată. Avem forţă şi ne dorim să luăm şi Cupa. Vineri e programată plecarea spre Bucureşti, nu avem nimic programat cu patronul. Deocamdată nu discut despre Lemnaru, vreau să ne pregătim pentru Cupă. Am un contract pe care doresc să-l duc la bun sfîrşit. Mai am contract încă un an şi voi rămîne aici. Îmi doresc foarte mult să continuăm ce am început acum doi ani. Vreau să cîştigăm şi titlul cu numărul 26. Este greu să aduci jucători de valoare, dar, aşa cum bine ştiţi, jucătorii de valoare nu prea vin în România. Probabil că Piovaccari nu va mai continua la Steaua”, a spus Laurenţiu Reghecampf la Digisport.

Tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit şi despre eventualele oferte care ar putea să vină pe adresa sa: “Sînt mîndru că am şansa să antrenez cea mai mare echipă din România. Îmi doresc să ajung din nou în grupele Ligii Campionilor. Dacă vor fi oferte le vom analiza. Dar asta începînd de anul viitor”. 

 

Închide ×