ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Reghe află după Paşte dacă e suspendat! IMAGINI pline de umor: cum a fugit de Anghelache!

UPDATE 16:43 / Comisia de Disciplină a LPF a acordat un nou termen pentru judecata conflictului Reghecampf - Anghelache, astfel că un verdict se va da peste două săptămîni, pe 23 aprilie....
Autori: Adrian Dumitru, Daniel Vlad | 09.04.2014 | 12:00
Reghe află după Paşte dacă e suspendat! IMAGINI pline de umor: cum a fugit de Anghelache!

UPDATE 16:43 / Comisia de Disciplină a LPF a acordat un nou termen pentru judecata conflictului Reghecampf – Anghelache, astfel că un verdict se va da peste două săptămîni, pe 23 aprilie. Conform surselor Mediafax, membrii comisiei au luat această decizie pentru a le da timp celor doi să se împace şi să stingă amiabil conflictul.

ADVERTISEMENT

________________________________________________________________________________________________________

Laurenţiu Reghecampf, s-a prezentat, azi,  de la ora 11:00,  la sediul LPF în faţa Comisiei de Diciplină. El a fost convocat în urma declaraţiilor făcute la adresa preşedintelui clubului Dinamo, Constantin Anghelache.

ADVERTISEMENT

La Comisie a ajuns şi şeful celor din Ştefan cel Mare, dar a evitat să dea ochii cu antrenorul roş-albaştrilor în momentul în care s-au intersectat. Cazul respectiv s-a judecat şi săptămîna trecută, iar azi se va decide cel mai probabil dacă Reghe va fi sau nu sancţionat. Dacă în momentul în care s-au zărit pentru prima dată, atunci cînd au ajuns la LPF, au refuzat să se uite unul căte altul, FANATIK.RO a aflat că în faţa Comisiei cei doi au dat mîna, îngropînd în aceste condiţii securea războiului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!