Stiri sportive

Vizita SECRETĂ a lui Reghe la Gigi. Ce l-a rugat Becali

Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe Gigi Becali la închisoare, cei doi discutînd despre viitorul tehnicianului pe banca Stelei....
31.03.2014 | 00:10
Vizita SECRETA a lui Reghe la Gigi Ce la rugat Becali

Laurenţiu Reghecampf l-a vizitat pe Gigi Becali la închisoare, cei doi discutînd despre viitorul tehnicianului pe banca Stelei.

Rezultatele grupării din Ghencea din ultimele două sezoane nu au rămas neobservate pe scena fotbalului din Europa, motiv pentru care Reghecampf a intrat în atenţia unor cluburi din străinătate. “A avut şi are multe oferte”, a precizat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei. Faptul că ar putea rămîne fără cel mai bun tehnician pe care l-a avut Steaua în ultimul deceniu l-a îngrozit de-a dreptul pe Gigi Becali, care, conform unor surse din anturajul său, a decis să ia atitudine. Astfel, zilele trecute, latifundiarul l-a chemat pe Reghe la Poarta Albă pentru o discuţie lămuritoare asupra viitorului său pe banca roş-albaştrilor.

“Fă <tripla> şi poţi pleca!”

Tehnicianul a mers la penitenciarul din Judeţul Constanţa pentru o discuţie “în familie”, cum îi place patronului să spună atunci cînd vorbeşte cu oamenii pe care-i apreciază foarte mult. Gigi a apelat la latura sensibilă a lui Laurenţiu şi a purtat cu acesta o discuţie părintească. Conform surselor FANATIK.RO, latifundiarul l-a rugat pe tehnician să rămînă încă un an la Steaua, chiar dacă va lua titlul în acest sezon. “Reghe, tată, tu ştii că eşti ca şi copilul meu. Multă lume te caută şi te ofertează acum, dar am o singură rugăminte la tine. Mai stai încă un sezon, cîştigă al treilea campionat la rînd, fă tripla, iar în vara anului viitor îţi promit că te voi lăsa să pleci în străinătate fără nici o problemă! Îţi dai seama că vei pleca precum un Rege, cu trei coroane!”, i-ar fi transmis Gigi lui Reghecampf.

Condiţiile lui Reghe

Tehnicianul nu i-a oferit lui Gigi un răspuns ferm şi l-a rugat să-i lase timp de gîndire pînă la finalul sezonului în curs. În ciuda ofertelor pe care le are, Reghe a precizat că este dispus să rămînă încă un an la Steaua, însă în anumite condiţii. Mai exact, antrenorul vrea să ştie pe ce jucători se va putea baza în campionatul următor, asta în condiţiile în care Gigi vrea să vîndă, la vară, cel puţin trei jucători. Aceştia se vor alege dintre Latovlevici, Gardoş, Szukala, Tănase şi Chipciu, totul depinzînd, normal, de oferte. Reghe a fost de acord cu unele vînzări de fotbalişti, însă i-a cerut patronului buget pentru transferuri deoarece nu doreşte să-şi compromită CV-ul construit în ultimii doi ani, temîndu-se că un sezon ratat pe banca Stelei i-ar micşora şansele să ajungă într-un campionat puternic al Europei.

A cîştigat peste două milioane de euro

O discuţie lămuritoare urmează să aibă loc după terminarea campionatului, însă sînt şanse foarte mari ca Reghecampf să continue şi din vară pe banca Stelei. Tehnicianul nu este disperat să părăsească Ghencea, avînd în vedere că, la Steaua, a cîştigat peste două milioane de euro din salariu şi prime de obiectiv. “Am un salariu foarte, foarte bun, au fost bonusuri foarte mari datorită participării în Liga Campionilor… Cînd ajungi să cîştigi un milion, un milion şi ceva de euro pe an, mai ai şi satisfacţiile pe care le ai în ţara ta, alături de oamenii dragi ţie, nu cred că te mai gîndeşti numai la bani”, a spus Reghecampf în momentul în care a fost întrebat motivul pentru care nu dă curs ofertelor din străinătate.

Se află, în continuare, pe lista lui Nurnberg

Laurenţiu Reghecampf ar fi putut să se despartă de Steaua în decembrie, cînd a primit o ofertă concretă din partea lui Nurnberg. După finalul turului din Bundesliga, gruparea germană avea o linie de clasament incredibilă: zero victorii, 11 egaluri şi 7 înfrîngeri. Nemţii au dorit să renunţe la serviciile lui Gertjan Verbeek şi să-l aducă pe Reghecampf la echipă. În cele din urmă, după refuzul românului, au decis să meargă pe mîna lui Verbeek, care a reuşit să ridice Nurnberg în clasament. Totuşi, rezultatele nu au avut darul să-i mulţumească pe germani, care, la vară, sînt decişi să reia negocierile cu Reghecampf, al cărui vis declarat este să antreneze în Bundesliga.

36 de milioane de euro este suma totală pe care Steaua aşteaptă să o încaseze la finalul actualei stagiuni

17,4 milioane de euro este bonusul încasat de clubul din Ghencea ca urmare a participării în Liga Campionilor

10 milioane de euro a încasat Steaua de pe urma participării în Europa League în sezonul 2012-2013