Stiri sportive

ULUITOR! Cine a CÎŞTIGAT 1 milion € pe an la Steaua!

Laurenţiu Reghecampf a dat cărţile pe faţă. A vorbit la sport.ro despre planul de viitor al Stelei. Ce jucători vin, dar şi ce fotbalişti nu vor mai continua în Ghencea. Tehnicianul a...
21.03.2014 | 19:11
ULUITOR Cine a CISTIGAT   1 milion E pe an la Steaua

Laurenţiu Reghecampf a dat cărţile pe faţă. A vorbit la sport.ro despre planul de viitor al Stelei. Ce jucători vin, dar şi ce fotbalişti nu vor mai continua în Ghencea. Tehnicianul a dezvăluit că a decis să nu părăsească Steaua la vară, în contextul în care Gigi Becali şi Meme sînt în arest. 

L-a apărat pe Budescu 

Budescu a fost exclus de Ioan Niculae după ce s-a înjurat cu fanii. Reghe spune că şi la Steaua a fost un astfel de caz, dar nu a luat o măsură dură. Reghe spune că îl înţelege pe Budescu şi îi ia apărarea: “O să fie titular”, garantează tehnicianul. Declaraţia vine la doar cîteva zile după ce Steaua a anunţat că jucătorul este pe lista de achiziţii a lui Reghe dacă atacantul devine liber de contract.

“Am avut şi noi un caz, un incident la meciul de acasă cu Dinamo, Chipciu a fost înjurat. Oamenii sînt frustraţi că nu văd ceea ce aşteaptă, jucatorii sînt supăraţi, se întîmplă să existe incidente între fani şi jucători. Jucătorii sînt supăraţi după meciuri mai slabe. Nu era normală excluderea în cazul lui Budescu. Este normal ca om, ca conducător, antrenor, să-ţi dai seama ce trăieşte jucătorul în momentul ăla. Sînt sigur că Budescu o să fie titular în următoarele meciuri”, a declarat Reghe la sport.ro.

Salariile sînt achitate 

Reghe a lămurit şi informaţii potrivit cărora salariile nu sînt achitate la Steaua: “Nu este adevărat. Banii se plătesc! Echipa are bani, mai ales că sînt încasări. Primele nu sunt în contract. E un bonus dat de patronul echipei. Nu sînt probleme cu banii. În momentul de faţă, Steaua e singurul club din Romania care e cu taxele şi impozitele la zi!”, a spus Reghe la sport.ro.

Cine l-a adus pe Reghe la Steaua 

“Înainte de Steaua am avut o discuţie şi cu un alt club din România, la fel de important. Cînd m-a sunat Gigi Becali, am decis să vin la Steaua. Sînt prieten cu Teia Sponte, e adevărat, e un apropiat al echipei noastre şi un apropiat al patronului.. Cînd am apelat la el, ne-a ajutat de fiecare dată!”, a declarat tehnicianul la sport.ro

“Am vorbit cu Gigi, vrea să aducem romîni!”
“Vorbesc foarte des cu patronul şi cu Meme. Sînt foarte multe probleme care trebuie rezolvate şi care apar. Cu patronul echipei m-am întâlnit, dar cu Meme nu s-a putut. A trebuit să se vadă cu cineva. Ştiţi foarte bine că Gigi Becali vrea să investească în jucători români. Este naţionalist, vrea cîţi mai mulţi jucători români în echipă”, a declarat Reghe.

A cîştigat 1 milion de euro la Steaua!
Reghe a scos bani frumoşi la Steaua. Performanţa a fost plătită regeşte de Gigi Becali: “Am cîştigat un milion de euro anul trecut, e adevărat. Mai am un an de contract. Nu ştiu ce a făcut Cosmin Contra, ce propunere a avut el de al Getafe, dar eu nu aş fi plecat dacă s-ar fi pus problema din punct de vedere financiar!”

Piovaccari pleacă, Kapetanos – indisponibil
“Piovaccari trebuie să se întoarcă la Sampdoria. Nu ştiu ce se întamplă din vară. Poate ajunge la Steaua, poate ajunge in alta parte, nu stiu. Despre mine pot să spun ca rămîn, viitorul meu îl stiu! Eu mai am un an de contract la Steaua. Kapetanos e accidentat în acest moment. A fost lovit, şi-a revenit, dar acum, din anumite motive, e din nou indisponibil”, a declarat tehnicianul la sport.ro.

I s-a propus banca naţionalei

Laurenţiu Reghecampf a recunoscut că a fost foarte aproape să preia echipa naţională. “Mi s-a propus să antrenez Steaua şi, în paralel, echipa naţională. Niciodata nu voi pleca de la Steaua pentru echipa naţională. Nu spun cine mi-a facut propunerea, hai să discutăm altceva!”

“Mutu mi-a fost propus!”

Reghecampf a anunţat la sport.ro că Adrian Mutu a fost propus Stelei pentru un eventual transfer, dar nu a intrat în vederile sale. “Mutu mi-a fost propus. Eu îmi menţin declaraţia. Dacă îmi doream, acum Mutu era la Staeua!”

Revenire neaşteptată în lotul Stelei pentru meciul cu Săgeata

Tătăruşanu este suspendat, iar Reghe va merge pe mîna lui Niţă cu Săgeata Năvodari! După ce Tătă va pleca din Ghencea, tehnicianul a anunţat că pentru el Cojocaru este soluţia pentru postul de portar: “Este valoros. Mă bazez pe el în viitor”, a încheiat tehnicianul.