Carousel hot news

Cine l-a supărat pe Reghe: “Învechit şi COMUNIST”

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi trimite săgeţi către rivalii de la Dinamo. Tehnicianul a dedicat victoria patronului şi managerului...
Autor: George Nistor | 08.03.2014 | 22:23
Cine l-a supărat pe Reghe:

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, este mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi trimite săgeţi către rivalii de la Dinamo. Tehnicianul a dedicat victoria patronului şi managerului Mihai Stoica, ambii aflaţi în închisoare.

“Am făcut un pas important, mai sînt foarte multe meciuri, trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o în această seară. Chipciu reuşeşte jocuri bune, meciul cu Dinamo a fost un accident, mă bucur că am terminat cu bine această săptămînă. Dedic această victorie patronului şi lui Meme. Am avut suporterii de partea noastră, mă bucur de victorie. Jucătorii noştri au jucat foarte bine în seara aceasta, în repriza a doua am văzut o singură echipă care a dominat partida.

Pentru noi fiecare meci este greu, trebuie să jucăm la nivelul nostru maxim, orice echipă se apără în faţa Stelei. Din păcate anumiţi oameni de fotbal învechiţi şi comunişti, mă refer la ce a zis domnul Anghelache, cred că ar trebui să-i fie ruşine. Noi nu am vrut să cumpărăm nici un jucător de la Dinamo, nu luăm de acolo, nu trebuie să caute vina la noi, nu ascund că la Dinamo sînt jucători buni.

Patronul nostru ne-a spus că vom continua fără manager acest campionat, MM nu poate fi înlocuit şi nici nu avem nevoie de altcineva în momentul de faţă. Avem un lot valoros, trebuie să rămînem concentraţi pentru că mai sînt multe meciuri de jucat. Depinde doar de Piovaccari cum se antrenează ca să joace titular”, a spus Reghe la finalul meciului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!