Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Reghe îl sună nonstop pe Gigi!” Dezvăluirea lui Horia Ivanovici: Reghecampf face presiuni uriașe să fie antrenor la FCSB. Video exclusiv

Laurențiu Reghecampf insistă să revină ca antrenor la FCSB! Dezvăluirea a fost făcută în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
07.11.2022 | 11:02
Reghe il suna nonstop pe Gigi Dezvaluirea lui Horia Ivanovici Reghecampf face presiuni uriase sa fie antrenor la FCSB Video exclusiv
“Reghe il suna nonstop pe Gigi!” Dezvaluirea lui Horia Ivanovici. Reghecampf face presiuni uriase sa fie antrenorul FCSB. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță după victoria fără drept de apel pe care FCSB a obținut-o în fața Rapidului, scor 3-1, cu Mihai Pintilii în calitate de interimar, nouă ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță cu o nouă exclusivitate: Laurențiu Reghecampf insistă să revină pe banca roș-albaștrilor!

Laurențiu Reghecampf insistă să revină la FCSB: „Îl sună constant pe Gigi Becali”

Horia Ivanovici a dezvăluit în cadrul emisiunii că Laurențiu Reghecampf (47 de ani) face presiuni uriașe să se întoarcă la FCSB, echipă pe care a mai condus-o în două mandate: 2012-2014 și 2015-2017. Cu Reghe la timonă, roș-albaștrii au cucerit două titluri, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

ADVERTISEMENT

În prezent, antrenorul se află sub contract cu azerii de la Neftchi Baku, înțelegerea urmând să expire în 2024. Totuși, Reghe ar putea pleca mai devreme de la Baku, având în vedere rezultatele proaste din acest sezon. Neftchi a ratatat calificarea în grupele Conference League, iar în campionat este pe locul 3, la zece puncte în spatele liderului Qarabag.

„Ultima informație pe care o a avem este că Reghecampf face presiuni foarte mari să ajungă la FCSB. Îl sună pe Gigi Becali constant în ultimele zile, îl disperă cu telefoanele.

ADVERTISEMENT

La început, acum câteva zile, Gigi Becali chiar nu voia sa audă de povestea cu Laurențiu Reghecampf, care are mari probleme în Azerbaidjan și e contestat, oarecum postul e pe muchie de cuțit.

Acum câteva zile, după meciul cu West Ham, Gigi Becali nici nu voia să audă din sursele FANATIK, dar se pare că între timp lucrurile s-au mai schimbat.

ADVERTISEMENT

Nu spunem că Reghecampf va fi antrenor la FCSB, dar este o presiune foarte mare pe Gigi Becali ca Laurențiu Reghecampf să revină pe banca FCSB-ului și nu ar fi o mare surpriză.

V-am spus, presiuni mari, telefoane multe, un Laurențiu Reghecampf care își dorește să revină pe banca FCSB-ului și un Gigi Becali care pare mai înclinat să asculte și să se gândească la această variantă decât acum 2-3 zile. A început să se gândească la varianta Laurențiu Reghecampf”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Pintilii nu vrea să rămână „principal”

Până la numirea unui antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, dezvăluită în exclusivitate la FANATIK, echipa va fi condusă de Mihai Pintilii până la pauza prilejuită de Campionatul Mondial din Qatar. Fostul mijlocaș a fost lăudat pentru victoria cu Rapid, scor 3-1, dar nu are licență PRO și nu vrea să continue ca „principal”.

„Nu mă aşteptam să fiu principal, dar asta este situaţia. Sunt aici să ajut clubul şi sper să treacă foarte repede această perioadă. Am spus tot timpul că aştept să fie instalat un antrenor, pe care să îl ajutăm cu tot ceea ce putem. Să ne ducă unde ne e locul”, a spus Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT