Stiri sportive

FOTO / Stoican a semnat cu arabii: “DA, este adevărat!”

UPDATE / 15:30 / Flavius Stoican a ţinut să clarifice situaţia sa la Dinamo. Tehnicianul "cîinilor" admite că şi-a pus semnătura pe contractul clubului arab, motivînd că era nevoie de acest...
22.09.2014 | 12:45
FOTO  Stoican a semnat cu arabii DA este adevarat
ADVERTISEMENT

UPDATE / 15:30 / Flavius Stoican a ţinut să clarifice situaţia sa la Dinamo. Tehnicianul “cîinilor” admite că şi-a pus semnătura pe contractul clubului arab, motivînd că era nevoie de acest lucru pentru a confirma negocierile.

“Constat că zvonurile referitoare la plecarea mea în ţările arabe continuă să ţină prima pagină a publicaţiilor sportive. Aşa cum am făcut tot timpul, vreau să păstrez o relaţie corectă cu presa şi vreau să transmit înca o dată că NU PLEC NICĂIERI. RĂMÎN LA DINAMO. Nu am negat niciodată discuţiile purtate cu cei din Golf. Oficialii clubului de acolo voiau să se asigure că se negociază cu mine şi de aceea era nevoie de semnătura mea. Am ales să resping oferta celor de la Al-Raed pentru că am încredere în proiectul început la Dinamo, am încredere în conducerea clubului şi consider că am pus bazele unei dezvoltari de durată ale cărei roade sperăm să le vedem cît mai curand. Financiar, oferta din partea Al-Raed era net superioară, dar personal nu îmi oferea aceleaşi satisfacţii pe care le pot avea la Dinamo. Sînt un antrenor tînăr şi am tot timpul din lume să fac bani. Am avut o carieră de fotbalist de succes şi am stabilitatea financiară pentru a-mi permite să aleg cu sufletul.

ADVERTISEMENT

 Am ales să folosesc acest canal de comunicare pentru că este o situaţie care mă priveşte pe mine, personal, şi am considerat că acesta este cel mai potrivit mod de a transmite poziţia mea. Aş vrea să le mulţumesc tuturor celor din club care, în aceste zile, au înţeles situaţia şi nu m-au presat în niciun fel. Au înţeles că este o decizie pe care trebuie să o iau singur şi au ales să mă susţină indiferent care ar fi fost aceasta”, a scris Stoican pe pagina sa de facebook.

UPDATE 11:00 / Stoican şi-a pus semnătura pe contractul cu Al Raed, după care s-a răzgîndit! Supăraţi, arabii l-au reclamat pe tehnician la FIFA! Înţelegerea cu Al Raed ar fi trebuit să intre în vigoare de duminică, 21 septembrie, anunţă Sport.ro.

ADVERTISEMENT

“Dacă aş fi în locul lui Stoican aş fugi din foametea de aici”, a fost sfatul lui Dumitru Dragomir pentru tehnician.

1 2

UPDATE 22.09, 00:10 / 25.000 de euro pe lună a primit Flavius Stoican să plece de la Dinamo. Oferta impresionantă de la Al Raed a fost declinată de Stoican dintr-un motiv halucinant. FANATIK.RO a aflat că Flaviu Stoican nu deţine Licenţă Pro, necesară să antreneze peste hotare. Acesta este motivul pentru care tehnicianul a refuzat să plece. În acest moment, Stoican are un salariu de doar 4.000 de euro la Dinamo.

ADVERTISEMENT

************************************

UPDATE 22:09, 00:07 / Directorul sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, a declarat că nu se pune problema ca Flavius Stoican să plece din “Ştefan cel Mare”.

„A existat acea ofertă, dar ne-a spus înainte de meciul cu Iaşi că vrea să rămînă la Dinamo. Luni are antrenament şi apoi va fi pe bancă la meciul de Cupa României. Are foarte multă încredere în proiectul nostru, dar pe viitor orice este posibil. Dar Flavius este conştient că dacă va avea rezultate bune cu Dinamo îi va creşte cota. Dar acum, sută la sută, Flavius nu va pleca. Am auzit că şi Liviu Ciobotariu ar fi fost propus la aceeaşi echipă”, a spus Cristi Bobar la Look TV.

ADVERTISEMENT

*********************************************************************************************************

Reghe l-a dat de gol pe Flavius Stoican. Tehnicianul lui Al Hilal a anunţat că dinamovistul are ofertă din Arabia Saudită pe bani mulţi: 25.000 de euro pe lună!

Tehnicianul lui Al Hilal a anunţat că un preşedinte de club chiar i-a cerut recomandări despre Stoican. “Ştiu despre ce e vorba cu oferta lui Stoican. Preşedintele echipei care l-a vrut chiar m-a sunat să mă întrebe despre el. I-am spus părerea mea, e un antrenor cu rezultate bune. I-am zis şi presedintelui care m-a căutat ca Flavius a făcut lucruri importante la Dinamo în ultimul timp. Nu pot comenta ce a hotărît sa facă Flavius pînă la urma”, a spus Reghecampf la Sport.ro.

Stoican a intervenit şi el, în direct, şi a anunţat că a refuzat banii arabilor. “Pentru moment rămân la Dinamo”, a spus tehnicianul din Ştefan cel Mare, aşa că arabii s-au reorientat către un alt dinamovist, fostul jucător şi antrenor al “cîinilor” Liviu Ciobotariu.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT