Galerie foto. Bebeto lui Reghe şi Ana, în tricoul lui Manchester City

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal intern
14/11/2017, 19:07
Galerie foto. Bebeto lui Reghe şi Ana, în tricoul lui Manchester City GALERIE FOTO

Poreclit Bebeto, după fostul mare atacant brazilian, fiul tehnicianului de la Al Wahda a fost prezent la Abu Dhabi, la un curs organizat de clubul englez Manchester City. Laurenţiu jr. a primit şi un certificat pentru absolvirea cursului.

Ana Maria Prodan a postat poze cu Laurenţiu jr. pe contrul de Facebook, cu mesajul: ”Sunt mândră de tine REGHE JR! Jucător la Manchester City”. Cursul a avut ca tema ”Poţi stăpâni mingea?” şi se adresează copiilor care îşi doresc să devină fotbalişti.

Reghecampf junior este fan Real Madrid

Laurenţiu Reghecampf junior are 9 ani şi evoluează la echipa ARD Snagov. În urmă cu an Bebeto dezvăluia că îşi doreşte să fie antrenat în viitor de tatăl său şi spunea că formaţia sa favorită este Real Madrid. Părinţii săi au decis ca în viitor să-l trimită pe micuţul fotbalist la Academia grupării din capitala Spaniei.

Laurenţiu Reghecampf a preluat în vară echipa Al Wahda din Emiratele Arabe Unite, după ce şi-a încheiat contractul cu FCSB. El a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea arabă şi după disputarea a şapte etape se află pe locul trei în clasament, cu 13 puncte, la patru puncte de primele două clasate, Al Wasl şi Al Ain.

Închide ×