Stiri sportive

Reacţia şeicilor după finală! Ce i-au transmis lui Reghe

UPDATE / Presa arabă citată de ziare.com anunţă că şeicul bin Mussad îi va prelungi contractul lui Laurenţiu Reghecampf cu încă două sezoane, chiar dacă Al Hilal a pierdut finala Ligii...
02.11.2014 | 09:55
Reactia seicilor dupa finala Ce iau transmis lui Reghe

UPDATE / Presa arabă citată de ziare.com anunţă că şeicul bin Mussad îi va prelungi contractul lui Laurenţiu Reghecampf cu încă două sezoane, chiar dacă Al Hilal a pierdut finala Ligii Campionilor. Decizia şeicului demonstrează că are încredere în tehnicianul român şi că nu îl consideră unul din vinovaţi.

binhilal

Al Hilal a avut 10 ocazii clare şi 4 penalty-uri refuzate în returul finalei cu Western Sydney, încheiat la egalitate 0-0, după ce, în tur, australienii au cîştigat cu 1-0. 

reeee

*************************************

UPDATE / E sărbătoare în Australia! Suporterii lui Western Sydney, echipă formată în urmă cu doi ani, au ieşit în stradă, chiar dacă nu este trecut de ora 7 dimineaţa

sid

UPDATE / La finalul meciului a izbucnit un conflict între jucătorii celor două echipe, spiritele fiind cu greu calmate de staff-ul celor două echipe.

FINAL DE MECI! Al Hilal pierde într-un mod uluitor finala Ligii Campionilor după ce a ratat o mulţime de ocazii uriaşe. Arbitrul Nishimura a făcut praf meciul, neacordînd 4 penalty-uri clare lui Al Hilal. Western Sydney Wanderers cîştigă cu 1-0 la general finala Ligii Campionilor Asiei, după golul marcat în tur de Juric. 

dju

Stadionul e amuţit. Al Hilal porneşte ultimul asalt în prelungiri

Se arată 5 minute de prelungire!

Min. 87: Covic scoate din nou un şut violent!

Min. 85: Din nou o ratare ULUITOARE! E greu de crezut că aşa ceva se poate întîmpla pe un teren de fotbal. Al Qatani a tras din 7 metri plasat, iar mingea atinsă de Covic se scurge agonizant pe lîngă poartă

al hilllls

Min.82: Festivalul de ratări continuă. E o diferenţă de la cer la pămînt între cele două echipe, dar cu toate acestea, Western Sydney este la 10 minute de trofeu.

Min. 80: Al Hilal ratează cu lejeritate ocazii INCREDIBILE. Aşa ratări sînt rar văzute pe terenul de fotbal

Min. 69: Al Dosari trimite pe lîngă poartă cu capul şi arabii încep să fie sub presiune

Min.65: INCREDIBIL! Un penalty clar este refuzat lui Al Hilal. Este o fază cît se poate de clară. A 3-a fază în care Al Hilal nu primeşte penalty. Reghecampf încearcă să îşi păstreze calmul

arb

Min.61: Al Qatani are o ocazie uriaşă. Şutul său din 15 metri trece la o palmă de bară

Min. 58: Intră Juric la oaspeţi, autorul unicului gol din tur

Min.57: Veteranul Al Qatani intră pe teren la Al Hilal

Min.54: Uluitor! Mingea loveşte mîna unui australian în careu, însă arbitrul nu acordă penalty. Este a doua fază controversată în careul australian care e judecată în favoarea oaspeţilor

Min.50: Al Hilal rămîne în jumătatea australiană, însă nu reuşeşte să pună în pericol poarta lui Covic

Min. 47: Neves este cel mai periculos om al lui Reghe şi trimite deja primul şut pe spaţiul porţii din repriza secundă

Start în repriza a doua! 

al qa

E pauză! Prima repriză a fost dominată autoritar de Al Hilal, care a ratat o mulţime de ocazii. Australienii nu au ieşit din propria jumătate. 

Min.45: Fază controversată în careul australienilor. Alabid cade în careu, însă arbitrul japonez nu dă penalty. Reghe a izbuncit la adresa arbitrului.

pem

regeeee

Min.35: Neves are o ocazie uluitoare. Brazilianul este blocat în 6 metri de Topor-Stanley, însă în a doua fază şutul său este deviat în corner. Reghe, exasperat de ratări

Min.30: Thiago Neves are o acţiune individuală foarte bună, însă şutul său e blocat de un australian

Min.28: Din nou o şansă mare pentru Al Hilal. Thiago Neves bate din nou foarte bine o lovitură liberă care a creat o învălmăşeală în careu, însă australienii resping în corner

Min. 17: OCAZIE URIAŞĂ pentru Al Hilal. Digao trece puţin pe lîngă minge la o centrare în 6 metri şi australienii scapă. 

Min.10: Presiunea gazdelor s-a mai domolit! Australienii se apără bine

Min. 4: Al Hilal s-a instalat în jumătatea australienilor, însă fără ocazii pînă acum

Start de meci! Partida este condusă la centru de  arbitrul japonez Nishimura. El a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a acordat un penalty gratuit Braziliei în meciul împotriva Croaţiei la Campionatul Mondial. 

UPDATE 19:26 / Au mai rămas 3 minute pînă la startul finalei. Atmosferă incredibilă la Riadh. Coregrafia arabilor este impresionantă

333333 

get it

 

ssddsj

UPDATE 19:00 / Florian Walter, patronul lui U Cluj, Dan Idita, avocatul familiei Reghecampf şi Jose Martinez (impresar), vor asista la partidă. Ana Maria Prodan nu este prezentă la meci pentru că femeile nu sînt primite pe stadion în Arabia Saudită. La meci este prezent şi Laurenţiu Reghecampf Jr. care îi va încuraja pe jucătorii lui Al Hilal.

Florian Walter este un talisman norocos pentru Laurenţiu Reghecampf. De fiecare dată cînd patronul lui U Cluj a asistat la meciurile lui Reghe, i-a adus noroc antrenorului român. Sperăm să fie aşa şi de această dată. Pe stadion sînt 74.000 de fani.

steaua-familia-reghecampf-il-da-in-judecata-pe-dumitru-dragomir-47010-1

UPDATE 18:51 / Avem echipele de start! Mihai Pintilii este titular la Al Hilal: 

al

wand

UPDATE 18:42 / Atmosfera e extraordinară pe stadionul din Riadh unde în 45 de minute va începe finala dintre Al Hilal şi Western Sydney

Loading the player…

UPDATE 18:08 / Seicii lui Al Hilal sînt aşa de încrezători că şi-au făcut selfie cu trofeul înainte de disputarea meciului

possosos

UPDATE 17:41 / Echipele au ajuns la stadion cu mai puţin de două ore pînă la start

al hilal

B1XejDSCYAAB0HN

 

Loading the player…

UPDATE 16: 49 / Fanii care nu au reuşit să mai prindă bilet pentru meci au luat o măsură extremă, aceea de a escalada gardurile stadionului

hilal

suporteri_escaladare

Loading the player…

UPDATE 16:45 / Întreaga familie Reghecampf se pregăteşte cum se cuvine pentru finala Ligii Campionilor Asiei cu Western Sydney. Au mai rămas două ore şi 45 de minute. 

 bb

UPDATE 16:36/ Atmosfera pe stadion e incredibilă cu 3 ore înainte de startul meciului: 

Loading the player…

UPDATE 15:36 / Stadionul din Riadh e plin cu 4 ore înainte de startul meciului. Interesul în jurul meciului este unul imens la Riadh, tensiunea începe să crească.

reghe

stadiB1WrOduCUAIjTqLdkdkdk

UPDATE 1 nov., ora 14:01 / E nebunie la Riadh. Traficul de pe autostradă este blocat, mulţi dintre arabi sînt deja pe stadion, cu 5 ore şi jumătate înainte de startul meciului. Reghe este văzut ca un erou, unii suporteri şi-au imprimat chipul antrenorului pe maşinile personale. 

111222333444B1WrOduCUAIjTqL555

UPDATE 14:06 / Atmosfera la Al Hilal este una relaxată înainte de returul finalei cu Western Sydney. Asta spre deosebire de Jeddah, unde şeicilor nu le-a căzut bine înfrîngerea lui Piţurcă la debutul său pentru Al Ittihad din campionat – VEZI VIDEO SI DETALII 

777888999

Laurenţiu Reghecampf va disputa sîmbătă de la ora 19:30 cel mai important meci din cariera sa de antrenor. Al Hilal joacă manşa retur a finalei Ligii Campionilor Asiei împotriva lui Western Sydney Wanderers. Arabii, conduşi de Reghe, nu vor avea o misiune uşoară, în condiţiile în care au pierdut prima manşă cu 0-1. 

Pe urmele “Generalului” 

Singurul antrenor român care a reuşit să cîştige Liga Campionilor Asiei a fost Anghel Iordănescu. “Generalul” a condus Al Ittihad în urmă cu un deceniu, reuşind să cîştige în 2005 Liga Campionilor Asiei după o finală cu Al Ain din Emirate, cîştigată cu scorul general de 5-3 (1-1 în tur, 4-2 în retur). 

angl

De atunci, Anghel Iordănescu a intrat în istoria clubului antrenat de puţin timp de Victor Piţurcă. Performanţele lui Iordănescu nu s-au oprit aici, reuşind să se califice cu Al Ittihad în semifinalele Cupei Mondiale a Cluburilor. Al Ittihad a obţinut două Ligi ale Campionilor Asiei în istorie, în 2004 şi 2005.

iordanescu

Al Hilal caută al 3-lea succes în competiţie

Al Hilal are o secetă de 14 ani în această competiţie. Deşi este una dintre cele mai mari echipe din Asia, Al Hilal nu a reuşit să cîştige Liga Campionilor Asiei în noul format, adoptat în 2002.

FBL-ASIA-C1-AL AIN-AL HILAL

Pînă acum, Al Hilal are două succese în această competiţie, 1991 şi 2000 şi mai are încă două finale: 1986 şi 1987. Cu un eventual succes în această ediţie, Al Hilal ar deveni a doua echipă cu 3 trofee în Liga Campionilor Asiei, la egalitate cu Pohang Steelers din Coreea de Sud.

Meci de 1 milion de euro pentru Reghe

Atît din punct de vedere profesional, dar şi financiar, meciul are o miză uriaşă pentru Reghecampf şi jucătorii lui Al Hilal. Antrenorul român va fi recompensat cu o sumă exorbitantă pentru un succes în finală. Reghe are o primă de 1 milion de euro pentru cîştigarea Ligii Campionilor Asiei.

reghe

Jucătorii sînt şi ei motivaţi de nişte prime imense, situate undeva la 300.000 – 400.000 de euro.

Surpriza din Australia

Western Sydney Wanderers este un club  format în 2012. De atunci a jucat două finale ale campionatului din Australia, ambele pierdute. În sezonul 2013, Wanderers a pierdut contra lui Central Coast Mariners cu 2-0, un an mai tîrziu au fost învinşi în ultimul an de Brisbane Roar cu 1-2.

Western-Sydney-Wanderers

Antrenorul echipei este fostul internaţional australian Tony Popovich, care a jucat alături de naţională la Campionatul Mondial din 2006  din Germania.

Tony+Popovich+Western+Sydney+Wanderers+FC+mjs_NcgLu4Pl

Western Sydney Wanderers este surpriza Ligii Campionilor Asiei. Australienii au eliminat în drumul lor spre finală adversari mai bine cotaţi cum sînt Guangzhou Evergrande sau FC Seoul. 

În prima manşă, Western Sydney a cîştigat cu o doză de şansă prin golul marcat de Juric în repriza secundă, deşi Al Hilal a dominat teritorial şi din punctul de vedere al posesiei. Vezi rezumat: 

Reghe, Mourinho al Arabiei

Presa din Australia are numai cuvinte de laudă pentru Laurenţiu Reghecampf. Sportal.com.au scrie că Reghe are toate atuurile pentru a conduce un club mare:

“Reghecampf este încrezător, arogant şi foarte direct, adică are toate caracteristicile necesare pentru a antrena o echipă cu banii şi ambiţiile lui Al Hilal. El a fost numit după ce a antrenat Steaua Bucureşti, echipă cu care a cîştigat două titluri în doi ani. Antrenorul are un salariu de 2,5 milioane de euro pe an şi un obiectiv clar – să cîştige Liga Campionilor”, scriu australienii.

reg

Australienii, favoriţi la casele de pariuri să ridice trofeul

Casele de pariuri prevăd un meci echilibrat între Al Hilal şi Western Sydney Wanderers. Al Hilal este favorită clară la victorie, avînd cota 1,57 să cîştige meciul, însă australienii sînt favoriţi să ridice trofeul datorită victoriei din tur avînd cota 1,72.

rezzzz

Echipele probabile:

Al-HilalAbdullah Al-Sudairy – Abdulla Zori Aldossary, Yasir Alshahrani, Digao, Kwak Taehwi, Al-Farajm, Mihai Pintilli, Thiago Neves, Saud Kariri, Salem Aldawsari, Nassir Alshamrani. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Western Sydney Wanderers: Covic – Mullen, Topor-Stanley, Hamill, Golec, Poljak, La Rocca, S. Cole, Bridge, Santalab, Juric. Antrenor: Tony Popovich

Meciul va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO de la ora 19:30.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!