Carousel hot news

Reghe a luat FOC. 6 jucători băgaţi în ŞEDINŢĂ

Steaua a tremurat cu Corona şi a remizat la limită, 1-1. La final de joc, Laurenţiu Reghecampf şi-a atacat pentru prima dată de la începutul sezonului jucătorii şi le-a lăsat de înţeles că...
03.11.2013 | 12:00
Reghe a luat FOC. 6 jucători băgaţi în ŞEDINŢĂ
ADVERTISEMENT

Steaua a tremurat cu Corona şi a remizat la limită, 1-1. La final de joc, Laurenţiu Reghecampf şi-a atacat pentru prima dată de la începutul sezonului jucătorii şi le-a lăsat de înţeles că urmează chiar sancţiuni dacă nu-şi revin rundele viitoare.

Tehnicianul a avut şi clienţii lui în vestiar. Primul vizat de tehnician a fost chiar Tănase, care a avut o evoluţie palidă contra braşovenilor. “Nu se poate ca la experienţa ta să dai pe lîngă minge”, i-a reproşat antrenorul. Lista jucătorilor care l-au deranjat pe Reghecampf este lungă. FANATIK a aflat care sînt fotbaliştii care vor fi băgaţi astăzi în şedinţă de stelist.

ADVERTISEMENT

Nemulţumit de Kapetanos şi Tatu

Pe lîngă Tănase, Laurenţiu Reghecampf are reproşuri şi pentru oamenii din atac. Kapetanos şi Tatu nu au avut o evoluţie pe măsura aşteptărilor, ba mai mult, tehnicianul i-a certat în vestiar că au fost surprinşti de multe ori în ofsaid. “Este inadmisibil ca la experienţa voastră să nu aveţi ocazii de poartă”, le-a reproşat Reghe la final de joc. Mai mult, cei doi vor avea şi azi o discuşie cu Reghe, iar fazele vor fi analizate atent de antrenor.

Lista se extinde. Pîrvulescu şi Filip au pasat înapoi

ADVERTISEMENT

Reghecampf a fost nemulţumit şi de evoluţia altor doi jucători. Este vorba de Filip şi Pîrvulescu, care au avut la fel o evoluţie slabă cu Corona Braşov. Celor doi tehnicianul le-a reproşat că au pasat mai mult înapoi, fără să construiască faze la centrul terenului.

Discuţie separată cu Szukala

Jucătorul care a reuşit să-l enerveze cel mai mult pe Reghecampf a fost Szukala. Fundaşul central a contribuit din plin la al doilea insucces al Stelei în acest sezon de Liga 1, marcînd în proprie poartă. În minutul 15 al întâlnirii cu Corona, Szukala a prelungit nefericit o centrare de pe dreapta expediată de Martac, deşi nu era presat de nimeni, iar dacă ar fi lăsat mingea, pericolul ar fi fost minim. Reghecampf are de gînd să discute astăzi separat cu jucătorul, mai ales că acesta nu este la primul autogol în Ghencea. Tehnicianul va analiza faza alături de Szukala şi îi va cere explicaţii pentru eroarea făcută. Nu este exclus ca jucătorul să fie şi sancţionat pentru autogol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri