Fotbal intern

Reghe îl copiază pe Gigi. Ajută cu bani o glorie a Stelei

Drama lui Viorel Turcu, fostul jucător al Stelei şi al lui Dinamo, care şi-a pierdut ambele picioare din cauza unei artrite necruţătoare, continuă cu un nou episod. Fostul atacant al...
12.10.2013 | 18:01
Reghe il copiaza pe Gigi Ajuta cu bani o glorie a Stelei

Drama lui Viorel Turcu, fostul jucător al Stelei şi al lui Dinamo, care şi-a pierdut ambele picioare din cauza unei artrite necruţătoare, continuă cu un nou episod. Fostul atacant al “roş-albaştrilor” are nevoie de două cupe noi pentru a-şi putea folosi protezele, însă suma de 6300 de lei este peste posibilităţile financiare ale lui Turcu. Apropiaţii lui Laurenţiu Reghecampf au dezvăluit că tehnicianul a aflat despre problema lui Turcu şi, prin intermediari, i-a transmis acestuia că o să-i cumpere două cupe noi pentru a se putea deplasa.

Îi dă 3.000 de euro în plus

Dacă pînă în prezent prietenul lui Helmut Duckadam era ajutat de către Gigi Becali, se pare că de-a lungul perioadei pe care finanţatorul Stelei o va petrece la penitenciar, locul său va fi luat de către Laurenţiu Reghecampf. Conform apropiaţilor tehnicianului din Ghencea, acesta urmează ca în cursul săptămînii viitoare să vireze în contul lui Viorel Turcu suma necesară pentru două cupe, dar şi o sumă peste nevoia urgentă a fostului atacant care să-i servească la cheltuielile suplimentare. “Din cîte ştim, Reghe vrea să-i ofere 3000 de euro şi să-l ţină pe fostul jucător al Stelei sub observaţie, pentru ca atunci cînd Vasile mai are nevoie de un mic ajutor financiar, să i-l ofere imediat “, au dezvăluit surse steliste.

“Mi-a transmis că mă ajută”

Contactat de FANATIK, Viorel Turcu a confirmat informaţia, ţinînd să-i mulţumească tehnicianul din Ghencea pentru efortul său financiar. “Da, domnul Reghecampf mi-a transmis, prin prieteni comuni, că după ce echipa se va întoarce din stagiul acesta scurt de pregătire, din Turcia, mă va ajuta. Sper să-i mulţumesc personal, dar dacă nu, o fac acum, prin intermediul dumneavoastră”, a precizat Turcu.

A ieşit din casă de patru ori în 9 luni!

Coşmarul prin care trece Viorel Turcu din 2008 este inimaginabil, totul culminînd cu amputarea celui de-al doilea picior, în 2011. Din cauza protezelor care îi făceau răni mari la picioare, fostul jucător al Stelei a ieşit foarte rar din casă, neputînd să folosească cele două picioare artificiale pe o distanţă mai lungă.  “Nu renunţ, deşi este incredibil de greu. Mă chinui, mă mai ajută oameni cu suflet bun cum sînt Reghe şi Gigi Becali şi rezist. Nu am mai ieşit din casă de mult timp pentru că ultimele proteze îmi făceau mai mult rău decît bine. Cred că, în ultimele nouă luni, am ieşit de patru ori afară din casă. Dacă rezolv cu aceste două cupe, cred că s-au terminat problemele cu protezele. Doctorii spun că ele se mulează şi iau forma ciotului de la picioare”. 

Peluza Sud a încercat să-l ajute. Zero interes!

În urmă cu aproximativ o lună, FANATIK se interesa de situaţia lui Viorel Turcu şi astfel afla că ultraşii din Peluza Sud au deschis un cont bancar în care oamenii cu posibilităţi să-i ofere fostului atacant un ajutor financiar. Rezultatul acţiunii membrilor din galeria Stelei a fost devastatoare pentru sufletul lui Turcu: zero lei strînşi din urma intenţiei galeriei steliste. “Le mulţumesc băieţilor că au vrut să mă ajute, apreciez gestul. Asta este, fiecare om are problemele lui. Sper ca pînă la urmă se se rezolve, atîta îmi doresc”, a încheiat fostul fotbalist care este nevoit să trăiască cu o pensie de 360 de lei pe lună.

 

viorel-turcu_0642-647x660