Fotbal intern

“A FĂCUT-O LATĂ!”. Reghe DĂ AFARĂ trei jucători

Laurenţiu Reghecampf a făcut deja lista cu jucătorii de care nu mai are nevoie în Ghencea începînd cu această iarnă, pe care i-o va prezenta în cel mai scurt timp lui Gigi Becali. Printre...
14.12.2013 | 12:55
A FACUTO LATA Reghe DA AFARA trei jucatori
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a făcut deja lista cu jucătorii de care nu mai are nevoie în Ghencea începînd cu această iarnă, pe care i-o va prezenta în cel mai scurt timp lui Gigi Becali. Printre fotbaliştii pe care acesta nu mai îi vrea în lot se numără Stefan Nikolici, Gabi Matei şi Mihai Costea. Atacantul muntenegrean are mari probleme cu alcoolul şi Reghe nu mai vrea să-i facă nici o concesie, iar Mihai Costea şi Gabi Matei i-au răspuns “la mişto” la unul dintre antrenamente “secundului” Cristi Ţermure. Mai mult, “Nilă”  a mai călcat o dată pe bec, la o petrecere, după ce a consumat mai multe pahare în plus. “Pe Matei, Nikolici şi Mihai Costea nu credem că o să-i mai vedeţi să prindă lotul de 18  jucători pînă la finalul sezonului. Reghe le-a spus de la început jucătorilor că, indiferent de nume, cine nu munceşte şi nu îşi vede de treaba lui, se elimină singur”, ne-a spus un apropiat al tehnicianului stelist.

“Doru Bratu a petrecut pînă în zori într-un restaurant”

Chiar dacă pe lista neagră a oficialilor clubului din Ghencea se mai află şi Rîpă, Răduţ, Adrian Cristea şi Doru Bratu, FANATIK a aflat că antrenorul Stelei încearcă să îl convingă pe Gigi Becali să îi mai acorde în iarnă o ultimă şansă fostului fotbalist al Concordiei Chiajna. Însă acesta şi-a îngreunat şi mai rău situaţia după ce la urechile antrenorului campionilor a ajuns informaţia că Bratu a încins o pretrecere pînă în zori la sfîrşitul săptămînii trecute într-un restaurant din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

86084992_EDBTUQM3

Tags: