ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Reghe, veste proastă pentru fani: “Se transferă sigur!”

Laurenţiu Reghecampf trage cu dinţii de Vlad Chiricheş să mai rămînă cel puţin pînă cînd Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor. Tehnicianul Stelei susţine că fundaşul...
Autor: Octavian Cojocaru | 24.07.2013 | 19:14
Reghe, veste proastă pentru fani:
Chiricheş e pe picior de plecare de la Steaua

Laurenţiu Reghecampf trage cu dinţii de Vlad Chiricheş să mai rămînă cel puţin pînă cînd Steaua se va califica în grupele Ligii Campionilor. Tehnicianul Stelei susţine că fundaşul central nu trebuie să plîngă acum pentru un eventual transfer ratat la AS Roma, pentru că la iarnă, după ce “roş-albaştrii” vor fi jucat în grupele Ligii, cluburi mult mai mari se vor bate pe semnătura sa.

ADVERTISEMENT

Nu l-am văzut bulversat sau afectat pe Vlad de discuţiile despre oferta de la AS Roma. E un jucător de mare valoare, care, cu siguranţă, dacă nu se va transfera în această vară la Roma, va ajunge în iarnă la AC Milan, la Inter. Cu siguranţă nu va mai sta mult în România, nu mai ai cum să-l ţii“, a susţinut Reghecampf la FANATIK SHOW.

“Nu ştiu dacă vom mai aduce jucători, vedem în funcţie de ce se va întîmpla, dacă ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Dacă va exista oferta pentru Chiricheş, normal, trebuie să ne întărim acolo, pentru că nu putem să jucăm în trei competiţii cu doar trei fundaşi centrali. Depinde de ce se va întîmpla. Mă bucur enorm cînd un jucător are oferte şi reuşeşte să ajungă la o echipă mare din Europa. Omul care poate lua aceste decizii este unul singur, Gigi Becali”, a adăugat Reghe.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!